Csepregi LADIKkal a média tengerén

2013. május 3.
Témakör: Oktatás | Település: Szombathely
 Csepregi LADIKkal a média tengerén

Szombathelyen, a Gyermekek Házában április 24-én rendezték meg a LADIK médiavetélkedőt. Az előzetes feladatok alapján a megye öt legjobb csapata versengett az országos döntőbe jutásért.

. A győztes ismét a csepregi csapat lett, de a tagok nemcsak a médiában jártasak, elhódították a kismenedzserek verseny első helyét is.
A verseny során a diákoknak szüksége volt talpraesettségre, kreativitásra és médiaismeretekre. Ezenkívül a Vas Népe rendszeres olvasása is előnyhöz jutatta a tanulókat. Az egész délutánt felölelő megmérettetést negyedik alkalommal is a csepregi iskola növendékei nyerték. Értékes ajándékokkal,vásárlási utalványokkal gazdagodtak,emellett ők képviselhetik Vas megyét május 27-28-án a pécsi végső fordulón.
"-A nehéz feladatok ellenére szemmel láthatóan mindenki jól szórakozott"-mondta Hetyésy Katalin, a nyertes Memories csapat felkészítő tanára - Nagyon büszke vagyok a lányokra,minden akadályt sikeresen vettek. Most nagy az öröm, de a java még hátra van."
A csapat tagjai:Dali Evelin,Klug Kata,Mészégető Dóra,Szabó Vivien,Sztrókay Fanni.
"Csapatunk legnagyobb erénye szerintem, hogy nemcsak a versenyen,hanem az életben is nagyon összetartóak vagyunk"-hangzott el Klug Kata szájából a bemutatkozó során. Ez az erős csapatszellem egészen a dobogó legfelső fokáig repítette őket.
A csepregi csapat nyert a Kismenedzserek versenyén is. Az idei téma a fogyasztóvédelem volt Mit tehetnek a vásárlók, ha nem megfelelő árut kap, hová fordulhatnak segítségért. Dali Eveli, Klug Kata, Mészégető Dóra, Szabó Vivien, Sztrókay Fanni és a kiegészítő Mlinarics Anna Mandula azonban nagyon felkészülten megoldottak minden feladatot. Így nem csak az első helyet szerezték meg, hanem a csapatból Mészégető Dóra lett az "Év kismenedzsere", valamint a felkészítő tanárnőt, Hetyésy Katalint idén is az " Év menedzser-tanár"-nak választották meg.

Sztrókay Fanni, Sulics Bogi

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek