Nyugdíjas találkozó Simaságon

2014. december 19.
Témakör: Közélet | Település: Simaság
Nyugdíjas találkozó Simaságon

Ismét eltelt egy év, megint öregebbek lettünk. A simasági polgármester és a képviselőtestület november 16-ára, vasárnap

délutánra hívott bennünket nyugdíjas találkozóra a kívül belül gyönyörűen felújított kultúrházba. Szíves fogadtatás várt ránk: szép terített asztalok minden finomsággal, és szólt az igazi cigányzene. Polgármesterünk köszöntött bennünket. Megemlékezett azokról is, akik már sajnos nem lehetnek velünk. Külön köszöntötte az ötvenedik házassági évfordulójukat ünneplőket. Kovács Istvánt és feleségét Major Annát, Németh Lajost és feleségét Sebők Erzsébetet. Gratulálunk mi is nekik! Ezután meghívott vendégei is köszöntöttek bennünket. Jó volt hallani, amikor elhangzott, hogy jó visszatérni ebbe a közösségbe.
A köszöntők után a gyerekek, lányok, asszonyok színvonalas műsorának örülhettünk. Köszönjük nekik, hogy örvendeztettek bennünk!
Ezek után jött az igazi meglepetés. Sztárvendégünk egy bűvész volt, aki elkápráztatta a közönséget tehetségével. A színvonalas műsorok után jött a finom étel, ital, finomabbnál finomabb sütemények felszolgálása. Szólt a cigányzene. Kell ennél több?
Most már hagyomány nálunk a süteményt sütő verseny. Férfi zsűritagjaink bírálták el a finomabb zserbót. Idén Galavics Jánosné, Edit nyert. Gratulálunk neki!
Későig ment a mulatozás, tánc magyar nóta, éneklés. Együtt énekeltünk, mulattunk, igazi cigányzenére. Kitettek magukért a szervezők.
Olyan jó volt együtt lenni rokonokkal, barátokkal, falubeliekkel!
Köszönünk mindent!
Egy nyugdíjas résztvevő

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában