Játszóház Sajtiban

2017. szeptember 19.
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Játszóház Sajtiban

Milyen egy tábor részesének lenni? Milyen a gyerekkel együtt játszani? Milyen vidáman tölteni az időt?

Milyen érdekes, kreatív, kalandos programokon részt venni? Ezekre a kérdésekre választ adhatnak azok a gyerekek, akik ott voltak a Sajtoskáli Játszóházban.
Hogy mi is várt a gyerekekre ezen a néhány napon? A támogatásoknak köszönhetően tartalmas programok várták a sajtoskáli és a faluból elszármazott szülők gyermekeit. Kicsik és nagyok együtt játszottak, felszabadultan szórakoztak és megtelt a kultúrház udvara vidámsággal, gyermekek mosolyával. Kipróbálhattak régi táblajátékokat. Egy apuka elhozta 2 lovát és 1 póniját a kultúrház udvarára: a gyermekek kedvükre lovagolhattak, nagy sikere volt a lehetőségnek. A kézműves foglalkozáson is jól érezték magukat a táborozók és a kincskeresés is érdekes, izgalmas játéknak bizonyult.
A programból nem hiányozhatott a gyermekek által kedvelt csapatvetélkedő sem, ahol bemutathatták a tudásukat a rajzolás, mutogatás, körülírás területén, tesztelhették ismereteiket Sajtoskál történetéről, és az akadálypálya teljesítése, és a kidobó labdajáték sem maradhatott el. Az időjárás is kedvezett a táborozóknak, így zárásként a tóparton a tábortűz mellett sütöttek együtt a kicsik és nagyok. A rendezvény utolsó napján pedig az önkormányzat képviselő-testületének támogatásával jutalomkirándulás járt azoknak a gyerekeknek, akik az év során kivették részüket a falu kulturális műsoraiból, ezzel pedig sokat tettek a hagyományőrzésért. A jutalomkirándulás célpontja a veszprémi állatkert volt - a gyerekek nagy örömére.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában