Hamarosan kész a kamerarendszer Sajtoskálon

2017. április 12.
Témakör: Önkormányzat | Település: Sajtoskál
Hamarosan kész a kamerarendszer Sajtoskálon

Idén 105 millió forintból gazdálkodhat Sajtoskál község. A költségvetés bevétele helyi adókból, állami támogatósból, egyéb bevételből, valamint pénzmaradványból áll össze.

A 2017-es tervek között szerepel a falu kamerarendszerének kialakítása: a település több pontjára összesen 14 kamera kerül ki. A beruházás hamarosan elkészül, költsége 5,1 millió forint. További fejlesztés a ravatalozó felújítása, fedett előtér és vizesblokk kialakítása, a temető járdáinak és térburkolatának elkészítése - ez a korszerűsítés csaknem 9 millió forintba kerül.
A katolikus egyházzal közösen adott be energetikai pályázatot az önkormányzat. Ha nyer a terv, akkor az önkormányzati hivatal fűtéskorszerűsítése, parkosítás, külső homlokzat vakolása és az épület akadálymentesítése valósulna meg 27,5 millió forintból. Az eredményre még várni kell, a pályázat elbírálás alatt áll. Idén is lesz falunap és Sajtfesztivál: ez is a kiemelt 2017-es tervek között szerepel Sajtoskálon, már most hívják és várják a látogatókat.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.