Anyák napja Sajtoskálon

2016. június 7.
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Anyák napja Sajtoskálon

,,Réges régen készülődünk erre a nagy napra, hiszen ma van az esztendő legeslegszebb napja.” hangzott B. Radó Lili – Köszöntő anyák napjára című versének részlete a sajtoskáli gyermekek szájából.

De hogy melyik is ez a legeslegszebb nap, amire a gyermekek sokat készültek? Ez a nap nem más, mint az édesanyák napja. A megtanult versek mind a gyermekek érzéseit tükrözték vissza, amiben igaz, szívből szóló gondolatok fogalmazódtak meg. Szeressük az édesanyákat, akik életet adtak nekünk, felneveltek, szeretnek minket, köszönjük meg nekik a szeretetüket, törődésüket, és mindezekért a nagymamáknak is köszönettel tartozunk. A gyermekek gyermekkori fényképekkel lepték meg az édesanyákat, nagymamákat, akiknek a szemébe könny szökött.
Kovács György alpolgármester úr is köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat. Beszédében elmondta, hogy az édesanyák, nagymamák szeretnek minket, és mennyi mindent tesznek értünk, amiért mi hálával tartozunk, és ez a hála nem más, mint a szeretet.
A megható műsor után a gyermekek szép virággal köszöntötték édesanyjukat, nagymamájukat, megölelték egymást, és jó érzés volt látni, hogy mekkora a szeretet közöttük.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában