50. házassági évforduló

2017. április 26.
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
50. házassági évforduló

Minden házaspár életében minden évben van egy dátum, mely emlékezteti a házasokat arra a napra, a nagy napra, amikor Isten szent színe előtt örök hűséget fogadtak egymásnak.

Perenyei Lajosné és Perenyei Lajos, Sajtoskál község törzsgyökeres lakóinak életében 50. alkalommal érkezett el ez a dátum. Március 26-án pontosan 50 éve történt, amikor egy napsütötte szombati napon házasságot kötöttek a sajtoskáli templomban. Ez ünnep alkalmából Szabó Miklós plébános úr köszöntötte a házaspárt 50. házassági évfordulóján a sajtoskáli római katolikus templomban.
Az ünneplésben együtt osztozott az egész család, hiszen Piroska néninek és Lajos bácsinak 3 gyönyörű leánygyermeke van, és természetesen unokákban, és dédunokában is bővelkedik a család.
Milyen jó érzés hallgatni, ahogy a szülők, nagyszülők elmesélik a családtagoknak annak a napnak az eseményeit, amely annyira fontos volt a számukra, és amely meghatározta életüket. Piroska néni és Lajos bácsi boldogan idézték fel a házasságkötésük napját. Bár az élet megpróbáltatások elé állít minket, és rengeteg örömmel és boldogsággal ajándékoz meg bennünket, mégis mindehhez elengedhetetlen egy igaz társ, akire számíthatunk, akivel megoszthatjuk örömünket, bánatunkat, akivel átélhetjük a boldog pillanatokat, és aki mellett kitartunk egészségben, betegségben, szeretetben, boldogságban egyaránt. Az ilyen emberi kapcsolat példaértékű, és mennyire jó látni, hogy két ember 50 év eltelte után is ugyan úgy szereti egymást. Kívánunk Nekik még nagyon hosszú boldogságban, egészségben, szeretetben együtt eltöltött életet!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában