Nyugdíjas találkozó Nagygeresden

2015. december 1. | Szerző: Béres Péter
Témakör: Közélet | Település: Nagygeresd
Nyugdíjas találkozó Nagygeresden

Idén október 23-án rendezte meg községünk önkormányzata a hagyományos nyugdíjas találkozót, melyre szép számmal jöttek el a szépkorú lakók.
A program délelőtt 11 órakor kezdődött, Németh Lajos polgármester úr ünnepi beszédével. A beszéd után, ez alkalommal is a gyermekeké és fiataloké volt a főszerep. Szép versekkel, vidám jelenetekkel szórakoztatták a nyugdíjasokat. A Németh Lajosné által összeállított és rendezett előadás nagy sikert aratott a nézők körében.
Az ünnepi műsor után felszolgálták az ebédet, majd a Győrújbarátról érkezett dalnokok vették birtokukba a színpadot. Jól ismert operett slágereket adtak elő műsorukban, a közönség nagy örömére. Hosszú, szűnni nem akaró tapsot kaptak minden egyes darab után. A délután további részében Zsugonics Arnold szórakoztatta zenéjével a vendégeket, akik közül többen táncra is perdültek. Remélhetőleg mindenki jól érezte magát, és jövőre ismét találkozunk.
Polgármesterünk ez úton is köszönetét fejezi mindazoknak - kicsiknek, nagyoknak egyaránt -, akik bármily módon hozzájárultak a rendezvény lebonyolításához.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában