Vakáció

2016. július 5.
Témakör: Beharangozó | Település: Egyházasfalu, Gór, Gyalóka
Vakáció

Az iskola bezárta ajtaját, és kinyitja kapuit a nyár. Számtalan lehetőséget kínál nekünk ez a pár hónap, hogy kellemesen, jó hangulatban, vidáman, és feltöltődéssel teljen az idő. Töltsük meg élményekkel, izgalmakkal, vidámsággal a nyarat!

Ez a nyár a sportról is szól. Már az első néhány hét izgalmakkal telt, hiszen kezdetét vette a Labdarúgó EB. A szurkolás a nyár további részében is töretlen marad, hiszen hamarosan pedig izgulhatunk azokért a magyar sportolókért, akik részt vesznek a riói Olimpián.
Ha a szabadidőnket nem a televízió előtt töltjük, akkor várnak minket a szabadtéri fesztiválok, falunapok, kulturális rendezvények. Koncertek sorozata kínál lehetőséget az idei nyáron is a fesztivál kedvelőinek.
Megkezdődik a strandszezon. A közeli fürdők, vagy a hazai tavak nagyszerű pihenőhelyek a családok, baráti társaságok részére, ahol kellemesen eltölthető az idő, és vízben, vagy a vízparton a napsütéses meleg is könnyen elviselhető.
A gyerekek a nyári táborokban változatos, sokszínű programokon vehetnek részt, sokat nevethetnek, barátokat szerezhetnek, és ami nagyon fontos, élményeket gyűjthetnek.
Ezzel még mindig nem ér véget a lehetőségek sorozata, hiszen nem feltétlenül kell kimozdulnunk ahhoz, hogy jó hangulatban teljen a nyár. Otthon, a kertben egy grillparti is nagyszerű lehetőség arra, hogy a barátok, családtagok a finom illatok, és a tűz mellett jókat beszélgessenek, nevessenek.
Azonban ahhoz, hogy a nyár igazán jól, és vidáman teljen, fontos, hogy vigyázzunk magunkra, és egymásra. Balesetmentes, napsütéses, szép nyarat kívánok mindenkinek!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában