Sári néni 90 éves lett!

2017. március 20. | Szerző: yde
Témakör: Egyéb | Település: Egyházasfalu
Sári néni 90 éves lett!

– Az ember szívesen megy ilyen szép kort betöltött emberekhez. Mikor megkaptam Orbán Viktor miniszterelnök emlékplakettjét, akkor szembesültem, hogy ilyen idős már Horváth Ferencné, Sári néni – idézte fel Sándor József, Egyházasfalu polgármestere.

- Az idősek napján mindig van egy kis játék, ahol megkeressük a legidősebb férfit és asszonyt, na, ott már volt Sári néni nyertes. Nagyon segítő kész mindenkivel, gondolkodása fiatalos és nagyon szeretik a faluban. Megszerveztük a köszöntést: eljött a falu jegyzője, dr. Dénes Lajos és alpolgármester asszony. A falubeliektől is rengeteg gratulációt kapott, miután a falu híradón olvastak a születésnapjáról. Sári néni egy igazi szeretni való kis asszony! A már 90 éves Sári néni mellett a többi idős lakosra, és a fiatalokra is gondol Egyházasfalu önkormányzata - fűzte hozzá a polgármester.
- A képviselő-testület karácsonyi ajándékul minden 65. életévét betöltött lakosnak Erzsébet-utalványt ajándékozott 8500 forint értékben, 171-en kaptak utalványt. Tavalyi év utolsó negyed évében pedig minden iskolás és óvodásnak kifizettük az étkezési költséget - vette sorra a polgármester. Folytatta: - Kifizettük még az összes iskolába tanuló tankönyv költségét száz százalékban, így próbáltuk könnyíteni a családok életét.
A jövőre nézve Sándor József polgármester hangsúlyozta:
- Az idei évben is azon fogunk szorgoskodni, hogy könnyíteni tudjuk Egyházasfaluban lakók életét amennyire tudjuk. De azért hangsúlyoznám, hogy nem tudunk annyit visszaadni amennyi jót kapunk a faluban élő emberektől, nagyon összetartó közösség a miénk.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek