Új burkolatot kapott a Hunyadi utca

2018. augusztus 22.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Új burkolatot kapott a Hunyadi utca

Ismét egy sikeres fejlesztésen van túl Csepreg városa, a Hunyadi utcát látták el új aszfaltburkolattal július 12-én csütörtökön.

Vlasich Krisztián, a város polgármestere elmondta, hogy mintegy 260 méteren, a Deák és a Vasút utcák közt zajlott az útfelújítás. Új aszfaltburkolattal látták el az útpályát, és szintbe emelték a víznyelőket is, ez a nyolcadik felújított út ciklusában- jelentette ki a település vezetője. Korábban a Csokonai, a Szombathelyi, a Fehér, az Alkotmány, a Zrínyi, a Taksony utcát és a Taksony közt láttak el új aszfaltburkolattal.
A polgármester kiemelte, a kivitelező korábban már elvégezte az utca szennyvíz gerincvezetékének megújítását, valamint a város határában jelenleg is gőzerővel dolgoznak a szennyvíztisztító telep korszerűsítésén is.
Magyarország Kormányának támogatásával, pályázati forrásból több mint 539 millió forintból fejlesztik a város és a környező falvak igényeit kiszolgáló telepet. Lépésről lépésre dolgozunk tovább, hiszen még az idén megújul a Petőfi utca útburkolata is, melyet nagyon várnak már az itt élők - zárta szavait a város első embere.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában