VI. „Rúgd a bőrt” Nyári Focitábor Csepregen

2016. szeptember 15. | Szerző: yde
Témakör: Sport | Település: Csepreg
VI. „Rúgd a bőrt” Nyári Focitábor Csepregen

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület, hatodik alkalommal rendezte meg az egy hetes nyári focitáborát.

A tábor augusztus 1-5. között várta a 5-16 éves fiúkat, lányokat egyaránt.
A sportos hétnek a Malomkerti Sportlétesítmény adott otthont, azonban két nap a kirándulásról szólt. Míg kedden a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe látogattak a gyerekek, addig csütörtökön Felcsútra látogattak a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára. Az egyedülálló Pancho Aréna megtekintése mellett, Dudás József kollégium vezető jóvoltából a tábor résztvevői betekintést nyerhettek az Akadémia életébe, profizmusába, s láthatták, milyen komoly fegyelem és kemény munka zajlik az intézmény falai között. Az élményekkel teli napot a Vál-Völgyi kisvasutazás zárta.
Pénteken Illés Béla egykori válogatott labdarúgó látogatott a táborba, ahol pályafutásának főbb állomásait elevenítette fel a gyermekekkel. Az egykori Haladás, Kispest-Honvéd és az MTK játékosa meghívta a tábor résztvevőit a nevét viselő Illés Akadémiára.
A táborban 32 gyermek vett részt, akik közül Radasics Kevin Alex a tábor ideje alatt ünnepelte 13. születésnapját. A boldog születésnapost Illés Béla, Kocsis Imre Gábor és Vlasich Krisztián egyesületi vezetők közösen köszöntöttek egy születésnapi tortával.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.