Tömördről Jeruzsálembe …

2018. szeptember 18. | Szerző: Kissné
Témakör: Sport | Település: Tömörd
Tömördről Jeruzsálembe …

A szombathelyi Haladás VSE U-15-ös foci csapata képviselte Magyarországot 2018. 07.29-08.03.között Izraelben zajló 53. Nemzetközi GyermekVilágjátékokon.

A csoport egyik tehetséges játékosa községünk büszkesége: Bódi Bence volt.
A megérkezésük után a fiúk ellátogattak vezetőikkel többek között Betlehemben Jézus születési helyére, az Olajfák hegyén található Getsemáné kertbe és az Izrael és Jordánia határán levő Holt-tengerben is megfürödhettek. Hétfőn este a jeruzsálemi megnyitó ünnepségen Bencéék edzője, Horváth Tibor vonulhatott be a magyar zászlóval, s őt követte a Haladás csapata s a többi magyar versenyző. Kedden először a görögökkel, majd a házigazda Izrael csapatával játszottak és nyertek a fiúk. Utóbbi mérkőzésen Bence egy találattal járult hozzá a győzelemhez. A foci világjátékok negyedik helyét szerezték meg! Óriási és nagyszerű eredmény ez! Gratulálunk, s további szép sikereket kívánunk valamennyiüknek.
Hajrá Haladás! Hajrá Bence!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. április 18. csütörtök • Andrea, Ilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online