Toborzó

2016. május 26. | Szerző: Zsoldosné H. Kati
Témakör: Sport | Település: Sopronhorpács
Toborzó

2016. április 09-én elindult a Bozsik-program idei szezonja, ami lehetőséget ad a Sopronhorpács SE fiatal labdarúgóinak egy újabb, sok oklevelet bezsebelő, eredményekben bővelkedő évad lejátszására.

Az OTP-Mol Bozsik-program olyan országos labdarúgó utánpótlás fociprogram, amelynek keretein belül már több, mint 130 ezer gyermek (fiú és lány) focizik. "A Bozsik program fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése. Ennek elérése érdekében a szövetség egységes, átlátható rendszert épít, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat. A verseny és képzési rendszer kialakítása megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményének" - nyilatkozta Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója. A program fő feladata továbbá, hogy minél több települést, iskolát, óvodát, fiatal tehetséget vonjon be a játékba, a regisztrált labdarúgók számát folyamatos növelje. A gyerekekkel megszerettesse a mozgást, a játékot, a cél a technikák, a „labdával bánás" alapos megtanítása. Óvodás és kisiskolás korban nem alkalmaz olyan szigorú szabályrendszert, ami a későbbi versenyeztetésben van. A résztvevőket figyelemmel kíséri az MLSZ egységes regisztrációs és nyilvántartási rendszerében, ezzel lényegesen kiszélesítve a Bozsik Intézményi Programot. A Sopronhorpács SE várja olyan 2010.január 01. után született gyerekek (FIÚK ÉS LÁNYOK) jelentkezését, akik szeretnek sportolni, játékosan focizni, szívesen magukra öltenék az egyesületi mezt. Edzések megtekinthetők minden kedden és pénteken 16:30-tól az SE sportpályán. Jelentkezni lehet edzések alkalmával, ill. a 0620/3621660-as telefonszámon.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. december 11. kedd • Árpád
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online