Sopronhorpács a Mini-EURO Bajnokságon

2016. július 14.
Témakör: Sport | Település: Sopronhorpács
Sopronhorpács a Mini-EURO Bajnokságon

A Sopronhorpács SE U9-es korosztálya meghívást kapott június 11-én az ausztriai Grestenbe, a Mini-EURO Bajnokságra.

Nagyon örültünk a meghívásnak, és nagy kihívásnak éreztük, mivel egyedüli magyar csapatként mi képviselhettük hazánkat. A torna előtti napon elindultunk Grestenbe, ami 250 km-re van Sopronhorpácstól. A csapat szponzora, a Hubegger Kft. biztosította a szállást, az étkezést és a mini EB-n való szereplést. Az eseményen 240 gyerek, 24 csapat és 700 szurkoló vett részt. Mi maradhattunk magyarok, a többi csapat sorsolás útján kapta meg „nemzetiségét", és abban a színben, az adott ország hivatalos mezében játszottak. Mint a nagyok, mi is az F csoportba kerültünk. Ausztriát 5:0-ra, Izlandot 1:0-ra, Portugáliát 3:2-re vertük meg, így csoportelsőként jutottunk tovább. (Tényleg, mint a NAGYOK!) A legjobb 8 közé jutásért az olaszokat 1:0-ra vertük. A negyeddöntőben az Albánoktól 2:0-ra kikaptunk, így a 6. helyen végzett Sopronhorpács. A bajnokság legjobb kapusa viszont tőlünk került ki Varga Krisztián személyében. A játék mellett a legnagyobb élmény minden gyereknek, edzőnek és szülőnek az volt, amikor hallották felcsendülni a magyar Himnuszt. A csapat tagjai: Varga Krisztián, Bertha Marcell, Gosztom Martin, Nagy Dániel, Markó Martin, Bertha Márton, Hanis Kristóf, Horváth Joachim, Molnár MátéSzakmai stáb: Horváth Zoltán, Stummer Zoltán, Molnár Barna, Varga Tamás

Horváth Zoltán szakosztályvezető

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online