Rúgd a bőrt nyári focitábor

2018. szeptember 24. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Sport | Település: Csepreg
Rúgd a bőrt nyári focitábor

Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel karöltve a Malomkerti Sportlétesítményben tartott labdarúgó edzések mellett természetesen játékos feladatokra, fürdőzésre és kirándulásra is invitálta a gyermekeket. Céljuk az volt, hogy a rendszeres mozgást megszerettessék, s az egészséges életmódra neveljék a fiatalokat, akik kitörő lelkesedéssel fogadták az edzéseket záró izgalmas focimeccseket. A hét első napja a bemelegítő labdafeladatokkal kezdődött, ráhangolódásból a hét további napjára. A kicsik és nagyok megismerkedtek egymással, a labdával, különböző ügyességi feladatokban, akadályversenyen mérettethették meg magukat. Másnap a kikapcsolódás és az élménygyűjtés volt főszerepben, a tábor résztvevői a Celldömölki Vulkán Gyógy -és Élményfürdőbe látogattak el. A hatalmas melegben mindenki kedvére csúszkálhatott, ugrálhatott és pancsolhatott a medencékben. A hét folyamán a labdarúgó edzések mellett Kőszegre, az Ó-ház kilátóhoz is ellátogattak, a túra izgalmait a kilátóra felérve a gyönyörű panoráma koronázta meg. Délután a jól megérdemelt fagylaltozás sem maradhatott el, ami hűsítőül szolgált a nagy melegben, de természetesen mindig jutott idő a focizásra. A mozgás mellett a rendszeres étkezésről is gondoskodtak a szervezők, minden nap meleg ebedét, uzsonnára különféle gyümölcsöket kínáltak a táborozó gyermekeknek. Egy biztos, tartalmas, élményekkel és tapasztalatokkal teli hetet tudhatnak maguk mögött az idei évben is a csepregi „Rúgd a bőrt" focitábor résztvevői.
KM

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. június 18. kedd • Levente
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonMájus 25-én, szombaton rendezte meg immár második alkalommal a Bükfürdő-Csepreg Félmaratont a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, valamint Csepreg Város Önkormányzata.
Amerikai foci rangadó Csepregen (fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon2019. május 1-én tartották az év első horgászversenyét Sajtoskálon. Idén is nagy tömeget vonzott a rendezvény, igaz ebben az évben kevesebben versenyeztek, mint a tavalyi évben.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online