Őszi horgászverseny a sajtoskáli horgásztavon

2019. szeptember 26. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Sport | Település: Sajtoskál
Őszi horgászverseny a sajtoskáli horgásztavon

2019. szeptember 21-én megrendezésre került a község második horgászversenye. Reggel 7:30-kor kezdődött a rendezvény Haller Imre polgármester úr megnyitójával. Idén 13-an vettek részt az eseményen.

A reggeli hőmérséklet nem volt túl kedvező, ezért elsőként a versenyzők egy kis melegítő itallal kezdtek, majd kihúzták horgászhelyüket. Ezután mindenki elfoglalta a helyét, és kezdetét is vette a pecázás. Nem csak a horgászok, a halak is fáztak, hiszen nagyon kevés kapás volt. 15 db halat sikerült kifogni a délelőtt folyamán, melynek súlya összesen 18.556 kg volt. A verseny harmadik helye ifj. Dancs Pétert illette, aki 2,385 kg súlyú halat fogott, második helyen végzett ifj. Kovács György, akinek a délelőtt folyamán két halat sikerült kifognia, melyek összesen 3,86 kg nyomtak. Első helyen 10,135 kg-mal Haller Roland végzett. Összesen 5 halat sikerült kifognia. A dobogósok díjazása után délben közösen ebédelt a társaság. Sütögetés és beszélgetés vette kezdetét a tóparton. Az idei horgászverseny, családias hangulatban ugyan, de ismét remekül telt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Termál körtúra a határon át – őszi kerékpártúra a BBKTE szervezésébenSzeptember 21-én több, mint félszáz résztvevő pattant nyeregbe és tekerte végig a „Kerékpárral 7 határon át” programsorozat büki kerékpártúráját.
Felavatták Csepregen a második ovis műfüves pályát (+fotók)
Csepregi Nemzetközi LőversenyA BEOSZ Nyugat-dunántúli Régiójához tartozó, - 9 éve alakult Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület - július 27-én már VI. alkalommal szervezte és rendezte meg a helyi lőtéren a nemzetközi Kispuska Lőversenyt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online