Őszi horgászverseny a sajtoskáli horgásztavon

2019. szeptember 26. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Sport | Település: Sajtoskál
Őszi horgászverseny a sajtoskáli horgásztavon

2019. szeptember 21-én megrendezésre került a község második horgászversenye. Reggel 7:30-kor kezdődött a rendezvény Haller Imre polgármester úr megnyitójával. Idén 13-an vettek részt az eseményen.

A reggeli hőmérséklet nem volt túl kedvező, ezért elsőként a versenyzők egy kis melegítő itallal kezdtek, majd kihúzták horgászhelyüket. Ezután mindenki elfoglalta a helyét, és kezdetét is vette a pecázás. Nem csak a horgászok, a halak is fáztak, hiszen nagyon kevés kapás volt. 15 db halat sikerült kifogni a délelőtt folyamán, melynek súlya összesen 18.556 kg volt. A verseny harmadik helye ifj. Dancs Pétert illette, aki 2,385 kg súlyú halat fogott, második helyen végzett ifj. Kovács György, akinek a délelőtt folyamán két halat sikerült kifognia, melyek összesen 3,86 kg nyomtak. Első helyen 10,135 kg-mal Haller Roland végzett. Összesen 5 halat sikerült kifognia. A dobogósok díjazása után délben közösen ebédelt a társaság. Sütögetés és beszélgetés vette kezdetét a tóparton. Az idei horgászverseny, családias hangulatban ugyan, de ismét remekül telt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 27. hétfő • Angelika
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Répce Sakk kupa Bükön (+fotók) FrissítveHetedik alkalommal rendezték meg a Répce kupát
Bringázz velünk!Nagygeresd Község Önkormányzata ezzel a felhívással várta az érdeklődőket szeptember 22-én az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap keretein belül szervezett rendezvényre.
Gyalogolni jó!A Magyar Szabadidősport Szövetség által meghirdetett Világ Gyalogló (hó)Nap versenykiírását óvodánk, a Sopronhorpácsi Napközi Otthonos Óvoda is szívügyének tekintette.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online