Megyei döntőt rendeztek a Malomkertben

2019. május 24. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Sport | Település: Csepreg
Megyei döntőt rendeztek a Malomkertben

A Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Vas megyei területi döntőjén tizennégy csapat mérte össze tudását április 17-én a csepregi Malomkertben.

A szervező Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság különféle feladatok elé állította a fiatalokat, volt rádióforgalmazási vetélkedő, puttonyfecskendő célba lövés, szakfelszerelési felismerés és tömlőszerelés is. A rendőrség közreműködésével kerékpáros ügyességi versenyre is sor került, de a vízügyi igazgatóság vízkárelhárítási feladatokat is állított az ifjúság elé.
A szoros és küzdelmes verseny jó hangulatban telt, melyet egy közös ebéddel ünnepeltek meg a rendezvény zárásaként. A rendezvények otthont adó Csepreg város képviseletében Vlasich Krisztián polgármester adta át az elismerésül szolgáló díjakat, s gratulált a diákok kiemelkedő tevékenységéhez. Általános iskolás kategóriában a sorkifaludi Gárdonyi Géza Általános Iskola diákjai végezték el a feladatokat a legpontosabban, a középiskolások közt a szombathelyi Gépipari és Informatikai Műszaki Szakgimnázium remekelt elsőként, így az országos döntőbe is ők juthattak tovább.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. augusztus 18. vasárnap • Ilona
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tizennegyedik alkalommal rendeztek kupanapotJúnius 22-én, szombaton töretlen lelkesedéssel immáron tizennegyedik alkalommal népesült be a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már a délelőtti kezdésre minden készen állt a lelkes sportbarátok nagy örömére, hogy egy remek napot tölthessenek el barátaikkal és ismerőseikkel.
Sakkverseny kánikulában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonMájus 25-én, szombaton rendezte meg immár második alkalommal a Bükfürdő-Csepreg Félmaratont a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, valamint Csepreg Város Önkormányzata.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online