Lovak közelében Zsirán

2017. augusztus 28. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Sport | Település: Zsira
Lovak közelében Zsirán

Az idei nyáron is három turnusban szervezett lovastábort a Csillagösvény Lovas Egyesület a lovakat szerető, a lovak után érdeklődő gyermekeknek.

. Több korosztály is képviseltette magát, a legkisebbektől egészen a serdülő korosztályig. A nagyobbak segítettek a kisebbeknek, a kicsik bátorságot tanultak tőlük. Több településről érkeztek, például Csepregről, Bükről, Sopronhorpácsról, de a szomszédos Ausztriából is voltak résztvevők, többen nem először táboroztak itt. Érdekes programokkal várták a fiatalokat: a lovaglás mellett szerepelt a programban sétakocsikázás, lóápolás, íjászat, szerszámápolás, elméleti oktatások, kézműves foglalkozások. Természetesen jutott idő szabad foglalkozásokra is, hogy egymással is ismerkedjenek, barátkozzanak a gyerekek. Egész nap állatok közelében és szép környezetben lehettek. A szülők megnézhették gyermekeiket lovaglás közben. Akik eljöttek jól érezték magukat, és hasznosan töltötték el az időt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. november 19. vasárnap • Erzsébet
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Átadták a sportparkot a város zöld szívébenÜnnepélyes keretek között adták át október 18-án Csepregen az új sportparkot. A Malomkertben 40 négyzetméter alapterületű, gumitégla-borítású rész épült ki, amelyen 5 új sporteszközt helyeztek el.
Lányok boxoltak Bükön (fotógaléria)
Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborbanA Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület közösen, idén immáron hetedszer szervezte meg az egyhetes nyári focitáborát Csepregen. Az augusztus elején tartott eseményre a fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várták.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online