Lovak közelében Zsirán

2017. augusztus 28. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Sport | Település: Zsira
Lovak közelében Zsirán

Az idei nyáron is három turnusban szervezett lovastábort a Csillagösvény Lovas Egyesület a lovakat szerető, a lovak után érdeklődő gyermekeknek.

. Több korosztály is képviseltette magát, a legkisebbektől egészen a serdülő korosztályig. A nagyobbak segítettek a kisebbeknek, a kicsik bátorságot tanultak tőlük. Több településről érkeztek, például Csepregről, Bükről, Sopronhorpácsról, de a szomszédos Ausztriából is voltak résztvevők, többen nem először táboroztak itt. Érdekes programokkal várták a fiatalokat: a lovaglás mellett szerepelt a programban sétakocsikázás, lóápolás, íjászat, szerszámápolás, elméleti oktatások, kézműves foglalkozások. Természetesen jutott idő szabad foglalkozásokra is, hogy egymással is ismerkedjenek, barátkozzanak a gyerekek. Egész nap állatok közelében és szép környezetben lehettek. A szülők megnézhették gyermekeiket lovaglás közben. Akik eljöttek jól érezték magukat, és hasznosan töltötték el az időt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. február 17. vasárnap • Donát
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online