Kihívás Napja Csepregen

2016. július 26. | Szerző: yde
Témakör: Sport | Település: Csepreg
Kihívás Napja Csepregen

2016. május 25-én Csepreg Város Önkormányzata is csatlakozott ahhoz az országos programsorozathoz, melynek gyökerei egészen 1982-ig nyúlnak vissza.

Ebben az esztendőben ugyanis két szomszédos kanadai város próbálta egy verseny keretében eldönteni, hogy melyik település a sportosabb. A rendezvény 1991-ben Magyarországra is megérkezett, s azóta évről-évre egyre többen csatlakoznak a kezdeményezéshez.
Csepreg Város Önkormányzatához csatlakoztak a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal, a Területi Gondozási Központ és a Csepregi Óvoda és Bölcsőde dolgozói is, ezáltal közösen felhívva a figyelmet mozgásra és az egészséges életmódra.
Az általános iskola már évek óta egész napos programsorozattal csatlakozik a rendezvényhez, hiszen a tanintézmények külön is nevezhetnek.
Délután 14 órától vette kezdetét a sportprogram, melyhez bárki csatlakozhatott. Először kispályás labdarúgó mérkőzésen űzték a labdát a futball kedvelői, majd traktorhúzáson adhatták ki magukból a felgyülemlett feles energiát a résztvevők. A sorverseny válogatott feladatai során aztán a csapatmunkáé és a nevetésé volt a főszerep, végül kosárlabda meccsel zárult a délután. A résztvevők választhattak még a csocsó, a tollaslabda és a pingpong közül is, így biztosan senki nem maradt ülve a délután során.
A rendezvény a sport és mozgás fontosságán kívül a csapatszellem erősítésére is felhívta a figyelmet, melyről elmondható, hogy maradéktalanul teljesült a délután során.
Jó hangulat, sportszerű játékok és sok közös élmény jellemezte a Kihívás Napját! 2017-ben biztosan folytatása következik!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online