Jubileumi Foci- és Gyermeknap Sopronhorpácson

2016. július 28. | Szerző: Zsoldosné H. Kati
Témakör: Sport | Település: Sopronhorpács
Jubileumi Foci- és Gyermeknap Sopronhorpácson

A Sopronhorpácsi Sportegyesület Utánpótlás Szakosztálya idén ünnepli 10 éves fennállását.

Ebből az alkalomból az egyesület és Sopronhorpács Önkormányzata közösen, a Lami-Véd Kft. támogatásával 2016. június 04-én megszervezte a Jubileumi Foci- és Gyermeknapot. Az ezt megelőző két hétvége is mozgalmasan telt az SE számára, hisz nálunk rendezték a Bozsik fesztivál aktuális fordulóit először az U7-U9, majd pedig az U11-U13 korcsoportokban. A június 04-i délelőtt is hasonlóan telt, a Bozsik torna mintájára zajlottak a sorsolásos mérkőzések, ahol vendégszerepelt a SFAC, Lövő és Kópháza csapata is. A fiatal focisták több kategóriában vehettek át okleveleket, díjazva lett a legeredményesebb játékos, a legjobb kapus és a legszebb gól is. Az oklevelek tulajdonosait azok a „régi" futballisták választották ki, akik 10 évvel ezelőtt az SE színeiben kezdték pályafutásukat, és azóta komoly eredményeket értek el. Az ebédet követően, a délelőtt lezárásaként Horváth Zoltán szakosztályvezető jubileumi köszöntőt mondott, felidézve az elmúlt 10 év eredményeit, legjobb pillanatait, hangsúlyozva, hogy a gyerekek nélkül nem működhetne a szakosztály sem. Jubileumi ajándéktárgyakat adott át a leigazolt sportolóknak, az edzőnek, a Lami-Véd Kft. képviselőjének nagylelkű támogatásáért, ill. az SE kötelékéből kikerült „régi" játékosoknak, akik példaként szolgálhatnak a mostani generációnak. A délután a sokszínűség jegyében telt, a felnőttek és a gyerekek is megtalálhatták a számukra legizgalmasabb programokat. Játszottak anya-gyerek és apa-anya focimeccseket, megnézhettek rendőrautót, a Soproni Történelmi és Hadijátszó Baráti Kör jóvoltából második világháborús fegyvereket, aknavetőt, katonai rendészeti autót, a Sopronhorpácsi Mazsorett Csoport legifjabbjainak bemutatóját, a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület Steyr tűzoltóautóját, ami hatalmas sikert aratott a nyári melegben vízfüggöny permetezésével. A gyerekek kedvükre ugrálóváraztak, élőcsocsóztak, régi népi fajátékokkal ügyeskedtek. Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta a rendezvényt!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. október 23. kedd • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online