Veterán motorok dübörögtek Kiszsidányban (+fotógaléria)

2018. július 7.
Témakör: Sport | Település: Kiszsidány, Csepreg, Horvátzsidány
Veterán motorok dübörögtek Kiszsidányban (+fotógaléria)

XVIII. alkalommal rendezték meg a Szelestei Veterán Motoros találkozót.

Reggel indultak Szelestéről és Acsád, Nemescsó, Kőszeg, Kiszsidány, Csepreg, Acsád, Vasszilvágy útvonalon érkeznek vissza. 5 éve szervezik Kovács László emléktúra ként a felvonulást ezzel is emléket állítva a rendezvény megálmodójának. A 200 motor és autó főként veterán, de nincs kategória megkötés. Jövőre is várják a motorosokat az útvonalat időben közlik majd.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. november 18. vasárnap • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online