I. csepregi sakkverseny

2016. június 10.
Témakör: Sport | Település: Csepreg
I. csepregi sakkverseny

Május 8.-án vasárnap délelőtt került megrendezésre hosszú évek kihagyása után az a csepregi sakkverseny, melynek a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtár adott otthont.

A lelkes szervezőknek nem titkolt célja, hogy a versenyből ismét hagyományt teremtsenek, hogy a sakk ismét felkerüljön Csepreg rendezvényeinek színesedő palettájára.
A reggel 9 órakor kezdődő rendezvényen 17 lelkes résztvevő bizonyította sakk tudását, majd a versenyt követően egy jó hangulatú ebéddel zárták a délutánt. A délutáni eredményhirdetésen Vlasich Krisztián Csepreg Város Polgármestere köszöntötte a megjelenteket, s fejezte ki örömét, hogy egy újabb kezdeményezés színesíti a Város életét.
A rendezvényről minden nevező elismerő oklevéllel térhetett haza, az első három helyezett pedig egy-egy kupával is gazdagodott szép teljesítményük elismeréséül.
A végső rangsor a következőképp alakult:
I. Néveri Tibor
II. Mesterházy Ernő
III. Farkas Attila György
Ezúton is gratulálnunk mindenkinek az elért eredményekhez, a szervezők pedig bíznak abban, hogy sikerül a meglévő sakk szakosztály feléleszteni és a következő rendezvényen már többen mérettetik meg tudásukat!
Köszönet a szervezőknek és támogatóknak: Csepreg Város Önkormányzata, Petőfi Sándor Művelődési- Sportház és Könyvtár, Büki Sakk Szakosztály, Edy Marketing, Ávár Zsolt, Molnár Sándor, Csepregi Sakkozók.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek