I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton

2018. június 20. | Szerző: yde
Témakör: Sport | Település: Bük, Csepreg
I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton

Nagyon jó hangulatban zajlott a félmaraton, ahol 240 fő nevező volt, ebből 114 fő egyéni 21km-es távon állt rajthoz.

A legfiatalabb egyéni 21 km-en induló 15 éves volt. A 21 km -es táv abszolút győztese az osztrák nemzetiségű Filz Günter volt, aki a Therme Lutzmannsburgot képviselte, a hölgyek között pedig Szolyák Melinda bizonyult a távon a legjobbnak. A versenyen a magyar futók mellett osztrák futók és török futó is megmérette magát. A 9 km-es távot a férfiak között Fábrics Gábor, a nők között Edelényi-Hancz Eszter nyerte. A váltó kategóriát a férfi csapatok között a Szuper Family a nők között a Spuri nyerte. A verseny rendezői, azaz a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, valamint Csepreg Város Önkormányzata a nevezési díjakból befolyt összegből, ami 1,4 millió forint volt, a büki „Együtt Ábel Egészségéért Alapítvány"-t és a „Csepregi Óvodásokért Alapítvány"-t támogatták. A családi kerékpártúra és a gyerekfutás is remek hangulatban telt, és az esti koncerten is remek volt a hangulat. Támogatók nélkül sem jöhetett volna létre ez az esemény, így köszönet illeti a Nestlét, az Intersport Szombathelyt, az Oriflamet.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. március 20. szerda • Klaudia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online