Horgászverseny Sajtoskálon

2019. június 7. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Sport | Település: Sajtoskál
Horgászverseny Sajtoskálon

2019. május 1-én tartották az év első horgászversenyét Sajtoskálon. Idén is nagy tömeget vonzott a rendezvény, igaz ebben az évben kevesebben versenyeztek, mint a tavalyi évben.

Összesen 21 horgászhely került kiosztásra. Hagyományokhoz híven a rendezvény legelső mozzanata, a falu májusfájának felállítása volt. A község férfi tagjai közös erővel pár perc leforgása alatt fellökték a helyére a díszes fát. Ezután mindenki elfoglalta a sorsoláskor kihúzott helyét, s nekiálltak a versenynek. Szerencsére idén kedvezett az időjárás a pecásoknak. A 21 főből összesen 10 főnek lett kapása a délelőtt folyamán. Ők összesen 15 darab halat fogtak ki, melyeknek súlya együttesen meghaladta a 23 kg-ot. A versenyen harmadik helyen Nagy László végzett, 3,79 kg-mal. Ezüstérmes lett Hollósi Krisztián, 3,81 kg-mal, a versenyt pedig Németh Károly nyerte összesen 4,72 kg-mal. Németh Károly nyerte el továbbá a különdíjat, a legnagyobb kifogott halért, melynek súlya 2,41 kg volt. A verseny 7 órától 11 óráig tartott. Az eredményhirdetés végén, pedig zene mellett fogyaszthatták el a rendezvényre látogatók az ebédet, melyet Sajtoskál hölgy tagjai készítettek. Idén halászlé és pörkölt közül választhattak a jelenlévők. 2019-ben is remek hangulatban zajlott a rendezvény. A lelkes horgászok pedig a nap hátralévő részében tovább pecázhattak.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. augusztus 18. vasárnap • Ilona
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tizennegyedik alkalommal rendeztek kupanapotJúnius 22-én, szombaton töretlen lelkesedéssel immáron tizennegyedik alkalommal népesült be a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már a délelőtti kezdésre minden készen állt a lelkes sportbarátok nagy örömére, hogy egy remek napot tölthessenek el barátaikkal és ismerőseikkel.
Sakkverseny kánikulában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonMájus 25-én, szombaton rendezte meg immár második alkalommal a Bükfürdő-Csepreg Félmaratont a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, valamint Csepreg Város Önkormányzata.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online