Horgászverseny Sajtoskálon

2018. október 15. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Sport | Település: Sajtoskál
Horgászverseny Sajtoskálon

Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.

A rendezvényt Haller Imre polgármester nyitotta meg, melyet a horgászhelyek sorsolása követett. Az eseményen 13 horgász vett részt. Egy kis melegítő pálinka után mindenki elfoglalta helyét, és el is kezdődött a verseny. Eleinte nagyon kevés kapás volt, de a délután vége fele egyre több hal akadt a horogra. A verseny 16 órakor ért véget, és az eredmények összegzése után a Polgármester Úr kihirdette a győzteseket. Az első helyen Horváth Ervin képviselő testületi tag végzett, aki összese 4,48 kg halat fogott, a második helyen Ifj. Dancs Péter végzett 2,9 kg -mal, a harmadikon pedig Böröndi József 2,51 kg-mal. A délután folyamán összesen több mint 20 kg halat fogtak ki a résztvevők. Eredményhirdetést követően pedig a versenyzők, illetve a versenyre látogatók közösen sütögettek a tó partján. A falu közössége ismételten, egy remek hangulatú eredményes versenyt tudhat maga mögött.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. március 20. szerda • Klaudia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online