Horgászverseny Sajtoskálon

2016. június 9.
Témakör: Sport | Település: Sajtoskál
Horgászverseny Sajtoskálon

Április 30-án, szép napos reggelen a sajtoskáli horgásztó partján gyülekeztek szép számban a sajtoskáli horgászok, hogy a horgászverseny keretében kiderüljön, vajon kinek sikerül kifognia a legnagyobb halat, és kik lesznek azok a szerencsés horgászok, akiknek sikerül az 1. 2. vagy a 3. helyet elérni.

A versenyt Haller Imre polgármester úr köszöntő szavai és egy-egy pohár indító ital nyitotta meg, ezt követte a - kinek szerencsés, kinek kevésbé szerencsés - helyek kisorsolása.
Majd megkezdődött a verseny. Hamarosan kaptak is a halak, és hamar kifogásra kerültek a szép nagy pontyok is. Minden horgásznak meg volt a maga taktikája, kinek a sok pici hal, kinek a nagy hal kifogása volt a kedvező.
Eközben a helyszínre érkező lányok vidáman díszítették fel színes szalagokkal a sajtoskáli horgásztó partjára felállított májusfát.
A verseny 11 órakor ért véget, amit az eredményhirdetés, és a halászlé, pörkölt elfogyasztása követett.
1. helyezett lett Vigh Árpád, 2. Dancs Péter, 3. Gál Gergely, és a legnagyobb halat kifogott horgász címet is Gál Gergelynek sikerült elnyernie. Délután a tóparton kellemes időben, kellemes hangulatban töltötték az időt a horgászok, és az érdeklődők.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. december 11. kedd • Árpád
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online