Bükathlon, avagy sportolni jó!

2018. június 13. | Szerző: Bse, bserika
Témakör: Sport | Település: Bük
Bükathlon, avagy sportolni jó!

Az idei évben 7. alkalommal hívta sportolni a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola alsó tagozatosait a büki TDM csapata.

A gyermeknappal egybekötött rendezvény az iskola udvara helyett új helyszínen, a sportcsarnokban zajlott, mert az időjárás így rendelkezett. Az eső nem szegte kedvét senkinek, felhőtlen szórakozásban volt része az iskolásoknak. A közös zenés bemelegítést követően a sportcsarnokban mindenki megtalálta a kedvére való játékot, a versenyszámot, amire jelentkezett. Az elsősök és másodikosok hamar bevették az ugráló várat is. A lányok összemérték ügyességüket és gyorsaságukat ugrókötélhajtásban, kosárra dobásban és zsákban futásban. A fiúk pedig kapura lövésben, gumicsizmában futásban és dekázásban versenyeztek egymással és a pontokkal. Legnagyobb sikert idén is a csapatverseny - az élőcsocsó- aratta. Az osztályok csapatai nagy lelkesedéssel és nagyon ügyesen, sportszerűen játszottak. A versengés után sem pihent senki sem, folytatódott a kötetlen játék, hiszen a sportszerek továbbra is a gyerekek rendelkezésére álltak. Ping-pongozni, teniszezni, tollasozni is volt lehetősége a fáradhatatlan lurkóknak. Addig álltak csak meg, amíg közösen szurkoltak a nap mérkőzésén, ahol a 4. b osztály csapata és a tanító nénik mérték össze ügyességüket az élőcsocsóban. Az eredményhirdetésen minden versenyszám legügyesebbjét jutalmazták évfolyamonként az ismert (névadó) sportszeráruház támogatásával. Köszönjük a profi animátor csapatnak, a TDM munkatársainak, hogy emlékezetessé tették a büki kisiskolások sport- és gyermeknapját.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. február 18. hétfő • Bernadett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online