A Szombathelyi Pingvinek méltón zárták az idei jégszezont

2016. április 18.
Témakör: Sport | Település: Szombathely
A Szombathelyi Pingvinek méltón zárták az idei jégszezont

A Szombathelyi Pingvinek szezonzáró mini tornájukon vettek részt szombaton az Óbudai Gepárdok Jégcsarnokában. Fantasztikus játékkal rukkoltak elő a kis pingvinek és felkészültségükről győzték meg szurkolóikat.

Méltó zárása volt az idei (2015-16-os, októbertől áprilisig tartó) jégszezonnak a Szombathelyi Pingvinek Utánpótlás mini csapata számára a szombaton, az Óbudai Gepárdok Jégcsarnokában megrendezett torna. A 8-10 éves korosztály színvonalas mérkőzéseket játszott a Vasas, Dunaújváros, Pesterzsébet (ESMTK) és Kanadai Magyar Hokiklub hasonló korú - és tudású - jégkorongos palántáival.
A Szombathelyi Pingvinektől Czóbel Gergely, Iszak-Pataki Gergő, Derdák Ákos, Ersing András, Szabó Gábriel Noel, Hodosi András, Csarankó Levente, Tárczy Csanád, Tárczy Botond, Simon Máté és Bosits Botond vett részt a tornán. Sipos László edző szerint a gyerekek az idei jeges szezon alatt mind egyéni technikájukat, mind csapatjátékukat illetően óriásit fejlődtek. A rendszeres - heti három - edzés meghozta eredményét: a kísérők látványos, izgalmas, színvonalas mérkőzéseknek lehettek lelkes szurkolói.
A nyári szezonban a gyerekek a jégkorit lecserélik görkorira és edzéseiket folytatják hétfői, szerdai és pénteki napokon, 17 órától a Pingvin Arénában: az Oladi Általános Iskola udvarán felállított sátorban, ahol szeptember óta műanyag Inline (görhoki) pálya biztosítja az edzések megfelelő körülményeit.
Az osztrák görhoki bajnokságon osztrák csapatokkal is összemérheti tudását a Szombathelyi Pingvinek utánpótlás csapata. A bajnokság első fordulóját a Szombathelyi Pingvinek szervezték április 10-én, vasárnap saját pályájukon. A következő fordulón Wiener Neustadtban szurkolhatunk együtt a kis Pingvinekért április 23-án, szombaton, 13 órától!
Az edzésekre is várják a kis Pingvinek a csatlakozni vágyókat, görkorcsolya tudás egyelőre nem szükséges!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. december 12. szerda • Gabriella
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online