A List FC nyerte a 12. Holnapért Kupát!

2017. július 20. | Szerző: Bajdó Bettina
Témakör: Sport | Település: Csepreg
A List FC nyerte a 12. Holnapért Kupát!

Tizenkettedik alkalommal „rúgták a bőrt” Csepregen a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapján, a Malomkerti Sportlétesítményben.

A meleg, nyári időben kilenc csapat mérhette össze tudását a kistérség településeiről: Young Boys, Tompaládony, Drago SC, Boci Betérő, Tormásliget, List FC, Life Style, Haverock Alpokalja, Csepregi Gipszy csapatai küzdöttek egymással.
Kiváló bírói irányítás mellett, két pályán folyamatosan zajlottak a csoportmérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői: Kovács Zsolt és Varga Zsolt vezényeltek. Jól felkészült, sportszerűen játszó csapatok vágtak neki a tornának azért, hogy összemérhessék erejüket és technikai tudásukat. A csoportmérkőzések során jó hangulatú, szoros mérkőzéseket játszottak egymással a csapatok. Nem volt hiány a kiélezett párharcokból sem, hisz már a négy közé jutásért is hatalmas csata folyt, melyet az első helyért való küzdelem csak tovább fokozott. A küzdelmek ellenére a kulturált magatartású csapatoknak köszönhetően minden résztvevő számára pozitív élmény maradt a kistérségi labdarúgó torna.
A Holnapért Kupát Tóth Péter irányításával a tornán végig kiválóan játszó List FC csapata nyerte, őket követte a nagy csatában alul maradt Molnár Imre vezette Tompaládony csapata, míg a dobogó harmadik fokára a Buday László irányította Boci Betérő együttese állhatott. A negyedik helyen a Schimmer Dániel csapatkapitány által vezette Young Boys csapata végzett.
A Holnapért Kistérségi Kupa gólkirálya 7 találattal Kovács Gábor lett a Boci Betérő csapatából, míg a legjobb kapusnak Németh Tamást választották látványos, sokszor továbbjutást érő védéseiért a játékvezetők. Az elő három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke, Vlasich Krisztián adta át, de minden résztvevő csapat teljesítményét is elismerő emléklappal ismertek el.
A csaknem kilencven résztvevő a kellemes délelőttöt követően egy finom ebéddel és kötetlen baráti beszélgetéssel zárta a 12. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapot Csepregen.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2017. december 15. péntek • Valér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Átadták a sportparkot a város zöld szívébenÜnnepélyes keretek között adták át október 18-án Csepregen az új sportparkot. A Malomkertben 40 négyzetméter alapterületű, gumitégla-borítású rész épült ki, amelyen 5 új sporteszközt helyeztek el.
Lányok boxoltak Bükön (fotógaléria)
Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborbanA Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület közösen, idén immáron hetedszer szervezte meg az egyhetes nyári focitáborát Csepregen. Az augusztus elején tartott eseményre a fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várták.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online