A hölgyek is helytálltak – Sakk is volt a kőszegi ostromon

2016. szeptember 13.
Témakör: Sport | Település: Bük, Kőszeg, Csepreg
A hölgyek is helytálltak – Sakk is volt a kőszegi ostromon

Jubilált, hiszen tizedik alkalommal rendezték meg az Ostrom Kupa sakkversenyt Kőszegen.

A viadal hétfordulós, úgynevezett svájci rendszerben zajlott, kétszer 15 perc plusz 5 másodperc bónusz idővel rendezték. Összesen 18-an versengtek két megyéből. Győr-Moson-Sopronból Lövőről és Fertőszentmiklósról jöttek, Vas megyéből büki, kőszegi és szombathelyi versenyzők játszottak.
A sakk-ostrom végső győztese az Arborétum színeiben szerepelt Szalay István lett 6 ponttal. A második helyet csapattársa, Foki Róbert szerezte meg 5,5 ponttal. A harmadik hely az Aranykorúak SE sakkozójáé, Petneházy Istváné lett, aki 5 pontot ért el.
Három különdíjast is elismertek a jubileumi sakkversenyen. A legjobb senior versenyző a Büki TK színeiben szerepelt Néveri Tibor lett, a legjobb női versenyző pedig a Lövő SE-t erősítő Balogh Anett. A férfiak „felköthetik a sakk-készleteiket", hiszen a torna legjobb ifjúsági versenyzője a gyengébbik nem képviselő, a Sportiskolát képviselő Varga Gréta lett.

Babos Zsolt

Fotó: Gódor József

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. március 20. szerda • Klaudia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ifjúsági sakkversenyt rendeztek Bükön (+fotógaléria)
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online