„ A lovak iránt érzett szeretetünk független a korunktól” – A lovakról szólt három nap Zsirán

2016. augusztus 16. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Sport | Település: Zsira

Az idei nyáron is lehetőség volt több turnusban táborozni a lovakat szerető, a lovak iránt érdeklődő gyerekeknek.

Több településről érkeztek gyerekek, például Csepregről, Bükről, Kőszegről, és természetesen Zsiráról is. A Manótáborban hat éves kor alatt vehettek részt. A kicsik július 14-én, 15-én és 16-án lovagolhattak, sétakocsikázhattak a napközis táborban. Ismerkedtek a lóápolással és voltak kézműves foglalkozások, vidám játékok. Játszhattak Ubullal, a magyar vizslával és elsősorban élvezhették a természet közelségét. A visszatérő gyerekek már név szerint ismerték a lovakat, és szívesen hoztak otthonról sárgarépát, azzal kedveskedtek az állatoknak. Az oktatók mellett a nagyobbak, a haladók is nagy örömmel segédkeztek a kicsiknek. Bátorságuk, ügyességük átragadt az apróságokra, példát vettek róluk. Az érdeklődő szülőknek, nagyszülőknek lehetőségük volt megnézni, hogy „üli meg a lovat" a lurkó. Öröm volt nézni a vidám gyermekarcokat! Remélik, hogy jövőre is megszervezik a tábort, és újra eljöhetnek. Köszönet a szervezőknek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 17. csütörtök • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Horgászverseny Sajtoskálon Szeptember 23-án délután 13 órakor került megrendezésre az idei év második horgászversenye. A versenyt eredetileg 22-én, szombaton tartották volna meg, de a rossz idő végett a szervezők a verseny elnapolása mellett döntöttek.
BUDO tábor CsepregenA szombathelyi BUDO SE aikido szakosztályának csepregi dojoja első alkalommal szervezett nyári harcművészeti gyerektábort. A dojo edzője, Kardos Attila (4 dan aikido, lila öv BJJ) irányításával a tábor résztvevői különböző küzdősportokkal ismerkedhettek meg a hét folyamán.
Rúgd a bőrt nyári focitábor Idén nyolcadik alkalommal rendeztek „Rúgd a bőrt” nyári focitábort Csepreg városában, egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az 5-16 év közötti lányoknak és fiúknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online