Rendőrségi hírek

2012. február 7. | Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
Témakör: Rendőrségi hírek

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai 2012. január 23-án a kora reggeli órákban házkutatást tartottak egy szombathelyi ingatlanon, mert megállapították, hogy egy helyi férfi vásárolta fel a - GYSEV Zrt. sérelmére - az acsádi vasútállomás térségéből eltulajdonított vasúti rézkábelek egy részét.

A rendőrség a házkutatás végrehajtásánál történő közreműködéshez felkérte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait, akik ezzel egyidejűleg fémkereskedelmi ellenőrzést tartottak. A házkutatás során
2,3 tonna vas- és rézhulladékot foglalt le hatóság, melyeket a helyi lakos különböző személyektől vásárolt fel továbbértékesítés céljából. A vasúti társaság sérelmére elkövetett lopássorozathoz kapcsolódó orgazdaság bűncselekmény vizsgálatát a rendőrség, míg az illegális színes fémkereskedelem kapcsolatos eljárást a Nemzeti Adó-és Vámhivatal folytatja le.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 22. szerda • Júlia, Rita
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MENTŐHELIKOPTER ÉRKEZETT EGY SÚLYOSAN SÉRÜLT NŐÉRT BÜKREFeltehetőleg családon belüli erőszak áldozata lett az a középkorú asszony, akit szombaton délután szállított mentőhelikopter kórházba egy büki családi házból.
A SZÁM, AMI ÉLETET MENT - 112 A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN Két helyszínen, nyílt nap keretében mutatjuk be a hívásfogadó központok munkáját.
Betörés Csepregen (frissítve)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online