TFA HUNGARY-BÜK ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóverseny

2018. augusztus 23.
Témakör: Programajánló | Település: Bük
TFA HUNGARY-BÜK ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóverseny

A rendezvény augusztus 24-én veszi kezdetét. Reggel 8.20 órakor Csepreg Város Fúvószenekara ad térzenei koncertet, majd a 9.00 órakor a megnyitóra kerül sor. A tűzoltó versenyszámok megtekintése mellett 10.00 órától 17.00 óráig az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred technikai bemutatót tart és az Országos Tűzmegelőzési Bizottság, valamint a Magyar Autó Klub sátránál is folyamatos programokkal, bemutatókkal várják az érdeklődőket. Délután 14.00 órától a fő támogatónk, a Hell Energy Magyarország Kft. tart TRIAL kerékpár és CAMARO DRIFT bemutatót. Este 20.00 órától a Songs of BoneyM valamint a Bebe és a Star Jam Band koncertjén szórakozhatnak az érdeklődők.

A záróünnepség és díjátadó augusztus 25-én 15.00 órakor a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának térzenei koncertjével veszi kezdetét.

A rendezvény időpontja: 2018. augusztus 24.-25.
Helyszíne: Bükfürdő, a fürdő bejárata előtti parkolók

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Félhold és Telihold - Kőszegi Ostromnapok 2019. augusztus 2-4. – augusztus 30.Két harangszó között tartottak sajtótájékoztatót a Kőszegi Ostromnapok szervezői: Kőszeg Város Önkormányzata, a Kőszegi Ostromnapok Egyesület, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház és a Fitt-Boksz Ökölvívó Egyesület.
Dr. Pápai Lajos nyugalmazott győri megyés püspök a 25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásáronIdén harmadik alkalommal tiszteli meg jelenlétével Dr. Pápai Lajos nyugalmazott megyés püspök Sajtoskál községét.
Idén is vár mindenkit a büki nyárJúnius 21-én sajtótájékoztató keretében ismertették a nyári programokat a Gyógy-Bor-Napok új helyszínén. Tóth Tamás intézményvezető, fesztiváligazgató köszöntője után Újvári Timi és Holdosi Attila szórakoztatta a sajtó képviselőit.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online