Másodszor lesz Traktoros nap

2017. augusztus 24.
Témakör: Programajánló | Település: Sopronhorpács
Másodszor lesz Traktoros nap

Tavaly augusztusban hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az I. Traktoros napot Sopronhorpácson – egy év után itt a folytatás.

A II. Traktoros nap szeptember 9-én lesz. Tavaly a traktorok felvonulása nyitotta a napot: színes látványt nyújtott az egymás után sorjázó közel félszáz jármű, melyek között új és veterán gépek egyaránt szerepeltek. Ügyességi, erőhúzó és gyorsulási versenyszámokban mérték össze erejüket az Ausztriából és Magyarországról érkezett versenyzők. A rendezvény majdnem ezer érdeklődőt vonzott - hasonlóan népes nézőseregre számítanak idén is a szervezők. A II. Traktoros napon is színes programokkal várják a szervezők az érdeklődőket, vendégeket. Már elkészült a rendezvény forgatókönyve, eszerint 8-tól 9 óráig lesz a regisztráció, 9-től 10 óráig vonulnak fel a traktorok, 10-től 14 óráig traktoros versenyek lesznek, majd 14.30-kor hirdetnek eredményeket. Kísérőprogramként számíthatnak légvárra a gyerekek, lesz szkanderverseny, mazsorettbemutató, röplabda- és futballmérkőzések. A belépődíj a 15 óráig érkezőknek 500 forint lesz, 14 évnél fiatalabbaknak ingyenes a program. A rendezvény ideje alatt büfé várja a kedves vendégeket!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRNAK SOPRONHORPÁCSRA!


Horváth Anita

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. július 19. csütörtök • Emília
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A vagyonvédelemről BükfürdőnA „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál” rendezvény helyszínén várják az érdeklődőket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.
Kőszeg ékszereit mindenki látni akarja!  Romantikus sétákra csábít a páratlan középkori belváros…  Izgalmas kaland vár a Jurisics-várban és a kis múzeumokban…  Kirándulásokra hív az Alpokat idéző, árnyas és hűvös Kőszegi hegység…  Hős Jurisics Ostromünnepére az egész város díszbe öltözik, és  Egész nyáron át élményt nyújt a híres kőszegi Várszínház!
KŐSZEGI SOKADALOM FŐTÉRI ZENÉS ESTÉK ’18 VÁSÁR - ZENE – GASZTROA Kőszegi Várszínház „Hajmeresztő” bemutatójának a napján, 2018. július 12-én, csütörtök este indul útjára a Kőszegi sokadalom, azaz a Főtéri zenés esték ’18 programsorozata. Ezen az estén, mások mellett, Kőszeg város koncert fúvószenekara köszönti a premiert!
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online