Hagyományos farsangi túra Kőszegen

2018. február 23.
Témakör: Programajánló | Település: Kőszeg, Horvátzsidány, Ólmod
Hagyományos farsangi túra Kőszegen

Február 24 szombat.

Útvonal:Kőszegfalva-Abért tavak-Temető-Hubertusz-forrás-Ilona-völgy-Peruska kápolna-Őz-kút-Ólmodi-út-Kőszeg

A túra 15 km hosszú és várhatóan 5 órát vesz igénybe. A túravezető Németh Lászlóné (70/368-5084) lesz és 8.20-kor találkozunk a résztvevőkkel a kőszegi vasútállomáson, majd a 8.32-es vonattal indulunk tovább.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. július 20. péntek • Illés
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A vagyonvédelemről BükfürdőnA „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál” rendezvény helyszínén várják az érdeklődőket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.
Kőszeg ékszereit mindenki látni akarja!  Romantikus sétákra csábít a páratlan középkori belváros…  Izgalmas kaland vár a Jurisics-várban és a kis múzeumokban…  Kirándulásokra hív az Alpokat idéző, árnyas és hűvös Kőszegi hegység…  Hős Jurisics Ostromünnepére az egész város díszbe öltözik, és  Egész nyáron át élményt nyújt a híres kőszegi Várszínház!
KŐSZEGI SOKADALOM FŐTÉRI ZENÉS ESTÉK ’18 VÁSÁR - ZENE – GASZTROA Kőszegi Várszínház „Hajmeresztő” bemutatójának a napján, 2018. július 12-én, csütörtök este indul útjára a Kőszegi sokadalom, azaz a Főtéri zenés esték ’18 programsorozata. Ezen az estén, mások mellett, Kőszeg város koncert fúvószenekara köszönti a premiert!
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online