Gálaműsort szerveznek a csepregi óvodások

2018. február 27.
Témakör: Programajánló | Település: Csepreg

Hagyományőrző szándékkal és a csepregi óvodai nevelés 100. éves jubileuma kapcsán intézményünk jótékonysági Gálaműsort tart.

Az idei év fő célkitűzése, hogy a bevételekből, felajánlásokból az óvoda udvari játékai fejlesztésre/cserére kerüljenek.
Az ovisok zenés, táncos, vidám műsorral készülnek. A gyermekek mellett a helyi egyesületek, művészek lépnek fel, munkájukkal is hozzájárulva az est színvonalának emeléséhez.

A támogatói jegyek megvásárlására az intézményben az óvodapedagógusoknál, illetve az SZM szülőknél, valamint a helyszínen van lehetőség.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Helyszín: Petőfi Sándor Művelődési ház díszterme
Időpont: 2018. március 10. 15:30 órai kezdettel

Kökösy Veronika
Intézményvezető

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. július 20. péntek • Illés
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A vagyonvédelemről BükfürdőnA „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál” rendezvény helyszínén várják az érdeklődőket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.
Kőszeg ékszereit mindenki látni akarja!  Romantikus sétákra csábít a páratlan középkori belváros…  Izgalmas kaland vár a Jurisics-várban és a kis múzeumokban…  Kirándulásokra hív az Alpokat idéző, árnyas és hűvös Kőszegi hegység…  Hős Jurisics Ostromünnepére az egész város díszbe öltözik, és  Egész nyáron át élményt nyújt a híres kőszegi Várszínház!
KŐSZEGI SOKADALOM FŐTÉRI ZENÉS ESTÉK ’18 VÁSÁR - ZENE – GASZTROA Kőszegi Várszínház „Hajmeresztő” bemutatójának a napján, 2018. július 12-én, csütörtök este indul útjára a Kőszegi sokadalom, azaz a Főtéri zenés esték ’18 programsorozata. Ezen az estén, mások mellett, Kőszeg város koncert fúvószenekara köszönti a premiert!
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online