Adományt kaptak a csepregi óvodások

2018. június 14. | Szerző: yde
Témakör: Óvoda | Település: Csepreg, Bük
Adományt kaptak a csepregi óvodások

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, Csepregi Önkormányzat, Büki Gyógyfürdő Zrt. által szervezett I. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon összegyűjtött felajánlást a Csepregi Óvodásokért Alapítvány részére június 15-én adták át ünnepélyesen a csepregi óvodában.

A 700 000 Ft értékű adományt az óvoda alapítványának elnöke vette át. Elmondta 22 éve működő alapítvány most is fejlesztésre, működésre és hagyományápolásra fogja fordítani. Az idei két rendezvénnyel és a most kapott pénzzel 2 millió forint felett van az alapítvány számláján. Legfontosabb most az udvari játékok javítása cseréje, ami őszre fog elkészülni, hangsúlyozta az intézményvezető.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. szeptember 18. kedd • Diána
hirdetés
Olvasnivaló a témában
AZ ÓVODAI NEVELÉS JUBILEUMA CSEPREGEN100 éve, az I. világháború utolsó esztendejében a férfiak jelentős része a fronton vagy fogságban volt településünkről is. Ezért a háborús években még több munka nehezedett a nőkre, akik persze addig is eleget dolgoztak.
Tegyünk együtt környezetünkért!A Sopronhorpácsi Napközi Otthonos Óvoda a KÖRNYEZETVÉDELMI VILÁGNAPON idén először hagyományteremtő szándékkal hívta meg a környék óvodás gyermekeit egy kellemesen okosító, játékosan vidám délelőttre.
100 éves a Csepregi Óvodai nevelés (fotógaléria)100 fotón láthatják az ünnepséget
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online