Adományt kaptak a csepregi óvodások

2018. június 14. | Szerző: yde
Témakör: Óvoda | Település: Csepreg, Bük
Adományt kaptak a csepregi óvodások

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, Csepregi Önkormányzat, Büki Gyógyfürdő Zrt. által szervezett I. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon összegyűjtött felajánlást a Csepregi Óvodásokért Alapítvány részére június 15-én adták át ünnepélyesen a csepregi óvodában.

A 700 000 Ft értékű adományt az óvoda alapítványának elnöke vette át. Elmondta 22 éve működő alapítvány most is fejlesztésre, működésre és hagyományápolásra fogja fordítani. Az idei két rendezvénnyel és a most kapott pénzzel 2 millió forint felett van az alapítvány számláján. Legfontosabb most az udvari játékok javítása cseréje, ami őszre fog elkészülni, hangsúlyozta az intézményvezető.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. április 18. csütörtök • Andrea, Ilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Új játszóudvar épült szívvel, lélekkelMárcius 6-án adták át az újabb közös eredményt a vasi kisvárosban: a Csepregi Óvodásokért Alapítvány és Csepreg Város Önkormányzata fogott össze a további fejlesztés reményében.
Jótékonysági gálaműsor az óvodásokértHatalmas érdeklődés mellett zajlott a IV. Jótékonysági Gálaműsor. A színházterem csordultig megtelt, akiknek már nem jutott hely, azok az aulában pótszékeken, nagyképernyős tévén nézhették végig a fergeteges műsort.
Napvitorla alatt hűsölhetnek a csepregi ovisokMegkezdődött az óvodai udvar rendbetétele és játszótéri játékainak felújítása, pótlása.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online