Útegyengető gréder segíti a munkát

2019. szeptember 13. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Útegyengető gréder segíti a munkát

A tudatos és racionális gazdálkodásnak köszönhetően újabb eszközzel bővült Csepreg Város Önkormányzatának gépparkja, saját költségvetési forrásból beszerzett gépet adtak át a képviselők.

A csepregi Bene-hegyen mutatta be a legújabb fejlesztést Vlasich Krisztián polgármester, Hárominé Orbán Erika alpolgármester, Szarka Anikó, Horváth Gábor, valamint Imre Oláh városi képviselők. A közel másfélmillió Forint értékben megvásárolt professzionális munkagép a külterületi, szilárd burkolattal nem rendelkező utak karbantartását könnyíti meg. Horváth Gábor bizottsági elnök szakmai javaslatára döntött a városvezetés a Bohr Shark típusú gép beszerzéséről, mely kifejezetten a város 50 lóerős Cherry típusú traktorjához lett gyártva. A hidraulikusan mozgatgató, 220 cm széles késes vonólap segítségével egy oda-vissza fordulóval elvégezhető az utak felületének javítása - hangsúlyozta a bizottsági elnök, aki az átadót követően rögtön munkába is fogta az új eszközt, ami már az első alkalommal láthatóan jó szolgálatot teljesített. Szarka Anikó bizottsági elnök az átadón kiemelte, a 2019. évi önkormányzati költségvetés terhére sikerült ismét egy újabb beruházást megvalósítani, mely szintén azt igazolja, hogy a város fejlődése nem a széthúzásban, hanem az összefogásban és a közös munkában rejlik.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Letette az esküt a Büki Képviselő Testület Mutatjuk képekben
Elkészült az útfelújítás ZsiránAz ünnepélyes út átadásra szeptember 4-én délután került sor. Az átadáson megjelent: Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés elnöke, Barcza Attila országgyűlési képviselő és Kiss Boglárka a NIF Zrt.
Átadták a Bognár Ignác utca új szakaszátSzeptember 19-én ünnepélyes keretek közt adták át a csepregi Bognár Ignác utca önkormányzati forrásból megújult szakaszát, s gurulhatott végig a sima aszfaltfelületen az első autó.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online