Újabb járdát fejlesztenek Csepregen

2019. szeptember 12. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Újabb járdát fejlesztenek Csepregen

A képviselő-testületi szövetség által meghirdetett út- és járdafelújítási program keretében zajlanak a járdaépítési munkálatok.

A Petőfi Sándor és Kőszegi utca sarkán folytatódik az önkormányzat fejlesztési programja, Pócza János csepregi polgár javaslatára, mintegy 100 méteres szakaszon építenek új betonos járdát a városgazdálkodás munkatársaival. Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, városvezetés a lakossági észrevételek mentén építette ki tudatos, városépítő programját, így jut kellő figyelem és lehetőség is arra, hogy lépésről-lépésre pontot tegyenek az évtizedek alatt felgyülemlett hiányosságokra, mint amilyen a Petőfi és a Kőszeg utca járdájának problémája is. A közel ötven éves burkolat jócskán elhasználódott, így kerülhetett sor a felújítására, számos új járdaépítést követően. Dolgoznak tovább, a munka természeten folytatódik, hiszen a városépítésért szövetséget kötő képviselők elkötelezettek Csepreg város fejlődésért.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Letette az esküt a Büki Képviselő Testület Mutatjuk képekben
Elkészült az útfelújítás ZsiránAz ünnepélyes út átadásra szeptember 4-én délután került sor. Az átadáson megjelent: Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés elnöke, Barcza Attila országgyűlési képviselő és Kiss Boglárka a NIF Zrt.
Átadták a Bognár Ignác utca új szakaszátSzeptember 19-én ünnepélyes keretek közt adták át a csepregi Bognár Ignác utca önkormányzati forrásból megújult szakaszát, s gurulhatott végig a sima aszfaltfelületen az első autó.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online