Újabb eredményes útfelújítás Csepregen

2019. július 23. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Újabb eredményes útfelújítás Csepregen

Az önkormányzat út-és járda felújítási programjának folytatásaként kapott új útburkolatot a Bognár Ignác utca, mintegy 235 méter hosszan.

Vlasich Krisztián polgármester és csapata ezzel együtt tizenegy útfelújítást tud maga mögött, hiszen a Csokonai, a Szombathelyi, a Fehér, az Alkotmány, a Zrínyi, a Taksony és a Taksony köz utcák mellett, a Hunyadi, a Petőfi és nemrégiben az Árpád utcát is felújították. Mindezek azonban a választópolgárok érdemei, akik 2016-ban 1132 fő sokaságával járultak az urnákhoz, s biztosították a városépítő képviselő-testületi szövetséget támogatásukkal. Az utca felújítását Horváth Gábor képviselővel tekintette meg, ahol Magyar Kormány támogatását is kiemelték, hiszen az utca csapadékvíz-elvezető hálózatát nyertes pályázati forrásból újították fel korábban. Akkor az árkok rekonstrukciója mellett új átereszeket és betonlapokat fektettek le, mely megalapozta az utca jó vízelvezetési képességeit. A jelenlegi fejlesztés az utca mintegy egyharmadát érintette, itt terra-mixes technológiával erősítették meg az útalapot, s építettek ki új aszfaltburkolatot, valamint zúzott kavicsos útpadkát is kialakítottak, közel 15 millió Forint értékben. Lépésről-lépésre dolgoznak tovább Csepreg város fejlődése érdekében, az utak felújítása mellett számos téren valósulnak meg egyéb beruházások is. Az Esély Otthon kialakítását követően megkezdődik a Rumi-ház turisztikai célú fejlesztése, de az intézmények energetikai korszerűsítésének is hozzáfognak nyertes kormányzati támogatásból.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 18. hétfő • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.
Sikeres az ősz Sopronhorpács községben…Az idei évben Sopronhorpács Község Önkormányzata több pályázatot is benyújtott, melyek közül októberben kettő is nyertesen került ki. Az egyik a Magyar Falu Program által kiírt „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” témában került beadásra, mely pályázat keretein belül egy közterület rendező Iseki TXG 237 típusú kompakt traktor megvásárlására kapott 11 millió forint támogatást a község.
Letette az esküt a Büki Képviselő Testület Mutatjuk képekben
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online