Új aszfaltburkolat kerül a Fehér utcára

2017. augusztus 17.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Új aszfaltburkolat kerül a Fehér utcára

Nagyszabású munkálatok kezdődtek Csepregen a Fehér utcában: a templom melletti területen történő járdafelújítás mellett most megvalósul az utca még fel nem újított burkolata teljes rekonstrukciója.

A kiviteli munkák várhatóan augusztus 10-ig tartanak majd. Vlasich Krisztián polgármester egyik fő célkitűzésének tekinti a város kritikus útjainak, járdáinak felújítását - és törekvései rend szerint célba is érnek. Nagyszabású útfelújítás folytatódhat a városban, hiszen tavaly elkészült a Csokonai és a Szombathelyi utca, ezt követi most a Fehér utca felújítása. A város vezetője hangsúlyozta, hogy minden lehetőséget megragadnak annak érdekében, hogy minél több utcát, járdát fel tudjanak újítani. Mint ismert, Magyarország Kormányának támogatásával 150 millió forint támogatást nyert el Csepreg tavaly év végén a Belügyminisztérium keretéből. Megtudtuk, hogy az előkészítést és a közbeszerzést követően, 2017. július 5-én írta alá a polgármester a kivitelezővel, mint nyertes pályázóval azt a vállalkozási szerződést. Ennek alapján most megvalósul a Fehér utca felújítása, melyet a tervek szerint az Alkotmány és Zrínyi utcák teljes felújítása követ majd.
Az előkészítő munkálatok már elkezdődtek, ennek során a Vasivíz Zrt. elvégezte a még szükséges munkálatokat a Fehér utca 1. szám előtti területen, most a kivitelező végzi a rekonstrukciós munkálatokat.
Vlasich Krisztián polgármester hangsúlyozta, hogy a felújítás után a város lakossága ezen az útszakaszon is megújult, jó minőségű útburkolaton közlekedhet a jövőben, melyet hamarosan újabb útfelújítások követhetnek majd a városban.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Belterületi vízrendezés BükfürdőnA gyógyfürdő fejlesztése mellett Bükfürdő városrész egyéb területein is fontos beruházások történtek és zajlanak a közeljövőben is. Szeptember 20-án zárult a csapadékvíz-elvezetési program első üteme.
Megújult a Hunyadi utca isSzeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.
Megújult a ravatalozó ChernelházadamonyánAz ország leghosszabb nevű községe, a 205 fős lélekszámú Chernelházadamonya vezetője, Németh László beszélt az elmúlt év történéseiről, a lezárult fejlesztésekről, a nem várt kivitelezési nehézségekről.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online