Új aszfaltburkolat kerül a Fehér utcára

2017. augusztus 17. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Új aszfaltburkolat kerül a Fehér utcára

Nagyszabású munkálatok kezdődtek Csepregen a Fehér utcában: a templom melletti területen történő járdafelújítás mellett most megvalósul az utca még fel nem újított burkolata teljes rekonstrukciója.

A kiviteli munkák várhatóan augusztus 10-ig tartanak majd. Vlasich Krisztián polgármester egyik fő célkitűzésének tekinti a város kritikus útjainak, járdáinak felújítását - és törekvései rend szerint célba is érnek. Nagyszabású útfelújítás folytatódhat a városban, hiszen tavaly elkészült a Csokonai és a Szombathelyi utca, ezt követi most a Fehér utca felújítása. A város vezetője hangsúlyozta, hogy minden lehetőséget megragadnak annak érdekében, hogy minél több utcát, járdát fel tudjanak újítani. Mint ismert, Magyarország Kormányának támogatásával 150 millió forint támogatást nyert el Csepreg tavaly év végén a Belügyminisztérium keretéből. Megtudtuk, hogy az előkészítést és a közbeszerzést követően, 2017. július 5-én írta alá a polgármester a kivitelezővel, mint nyertes pályázóval azt a vállalkozási szerződést. Ennek alapján most megvalósul a Fehér utca felújítása, melyet a tervek szerint az Alkotmány és Zrínyi utcák teljes felújítása követ majd.
Az előkészítő munkálatok már elkezdődtek, ennek során a Vasivíz Zrt. elvégezte a még szükséges munkálatokat a Fehér utca 1. szám előtti területen, most a kivitelező végzi a rekonstrukciós munkálatokat.
Vlasich Krisztián polgármester hangsúlyozta, hogy a felújítás után a város lakossága ezen az útszakaszon is megújult, jó minőségű útburkolaton közlekedhet a jövőben, melyet hamarosan újabb útfelújítások követhetnek majd a városban.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 22. vasárnap • Csilla, Noémi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közmeghallgatás – Nőnapi köszöntővelTöbb éves hagyomány már Sajtoskálon, hogy a képviselő -testület a közmeghallgatást március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tartja. Az idei évben is így történt.
Elkészültek a lakószobák az idősek otthonábanVlasich Krisztián polgármester célul tűzte ki, hogy a ciklusban teljesen felújítják az idősek otthona lakó- és fürdőszobáit. A Városgazdálkodás munkatársai mind a 14 lakáshoz tartozó fürdőszoba felújítását elvégezték a Területi Gondozási Központban.
Nőnap az idősek otthonábanCsepreg - Kedves hagyományt folytatott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, aki virággal és verssel lepte meg a Területi Gondozási Központ hölgy lakóit és dolgozóit nőnap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online