Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde

2019. november 12.
Témakör: Önkormányzat | Település: Tormásliget
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde

Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.

Ez is mutatja, hogy van (lesz) még mit tennünk.
Emlékszem, 1998-ban, amikor először tettem polgármesteri esküt, azzal kezdtem, hogy ezzel a bizalommal élni kell, és nem visszaélni. A testület és jómagam - ahogy eddig is - a település érdekeit szem előtt tartva a faluért, Önökért, Értetek fogunk dolgozni!
A megválasztott testületi tagoknak gratulálok, és kérem őket, hogy a legjobb tudásuk szerint segítsék a munkámat! A település minden lakóját kérem, hogy adjanak ötletet, tanácsot, hogy mi az, ami szerintük megoldásra vár, mi az, amit szeretnének megcsinálni!
Ami biztató, hogy a falu pénzügyi helyzete stabil. A kastély, a volt italbolt sorsát át kell gondolni, és a lehetőségekhez képest rendezni. Ha az italboltot nem tudjuk kiadni, akkor funkciót kell neki találnunk.
A falu lakóit tájékoztatni kell az önkormányzat munkájáról, elejét véve a pletykáknak, amelyek rendszerint nem valós információn alapulnak.
Idősödő falu vagyunk, folyamatosan figyelnünk kell, mint ahogy eddig is tettük, a nyugdíjasokra, egyedül élőkre.
Szeretném, ha az eddigi programjaink továbbra is megrendezésre kerülnének, hiszen ezeknek kell összetartani, összekovácsolni a közösséget. Ezen van mit javítanunk, de remélem, hogy a testületi tagok közreműködésével és a település lakóinak segítségével itt is előre tudunk lépni.
Minden olyan pályázatot be fogunk adni, amit úgy látunk, hogy számunkra eredményes lehet!
A célok közösek, ha megvalósulnak, akkor a siker is közös lesz! Csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha közösen gondolkodunk, közösen cselekszünk.
Akinek bármilyen ügyben segítségre van szüksége, mint eddig is, nyugodtan kereshet!
A pozitív együttműködés reményében kívánok a képviselő-testület tagjainak jó egészséget, erőt, kitartást és sok sikert az önkormányzati munkához!

 

Mester Árpád

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. december 9. hétfő • Natália
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Iklanberényiek választásaOktóber 13-án az egész ország az önkormányzati választásokra figyelt. A régió legkisebb településén, Iklanberényben 61 választásra jogosultból 52 helyi tett eleget állampolgári kötelezettségének.
Tisztelt Csepregi Polgárok!Nem szándékozom borzolni a kedélyeket, de ígéretemhez híven engedjék meg, hogy beszámoljak Csepreg Város Önkormányzata anyagi helyzetéről. Szeretném hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzetért nem az előző ciklus képviselőit tartom felelősnek, és nem azért mert én is, mint egykori képviselő a testület tagja voltam.
Sikeres az ősz Sopronhorpács községben…Az idei évben Sopronhorpács Község Önkormányzata több pályázatot is benyújtott, melyek közül októberben kettő is nyertesen került ki. Az egyik a Magyar Falu Program által kiírt „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” témában került beadásra, mely pályázat keretein belül egy közterület rendező Iseki TXG 237 típusú kompakt traktor megvásárlására kapott 11 millió forint támogatást a község.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online