Térköves megállóhelyeket építenek a csepregi óvodához

2018. december 6. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Térköves megállóhelyeket építenek a csepregi óvodához

A képviselők összefogásával újul meg a Nádasdy utca óvoda előtti szakasza az év végére.

A Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI-t látogató szülők, hozzátartozók kérését meghallgatva a városvezetés, Szarka Anikó képviselő kezdeményezésére, alakít ki a városgazdálkodás munkatársainak segítségével, az épület előtt parkolásra alkalmas helyeket.
Ígéretet tettünk, a lakosságnak arra vonatkozóan, hogy rendezzük az épület előtti területet, s polgármester úr támogatta az ötletet, hogy térköves megállóhelyeket alakítsunk ki az intézmény bejárata előtt - nyilatkozta a képviselő asszony.
Szarka Anikó bizottsági elnök maga is kivette a részét a munkából, hiszen az apróbb földmunkákban, tereprendezésben segédkezett, míg Horváth Gábor képviselő földmunkagéppel segítette a munkafolyamatok előrehaladását.
Az óvoda előtti területen hozzávetőlegesen mintegy hatvanöt méteren épít ki Csepreg Város Önkormányzata térkő burkolatú megállóhelyet, az úttal párhuzamosan kialakítva a gyors utascserét és a rövidebb várakozásokat fogják biztosítani, s nem utolsó sorban itt is rendezett lesz a környezet - fogalmazott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere.
Szarka Anikó bizottsági elnök hangsúlyozta, a térkövezett parkoló mellett kerékpártámaszok kiépítését is tervezik a közeljövőben, hogy a szülők ne csak autóval, hanem biciklivel is kényelmesen megközelíthessék az óvodát.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. február 18. hétfő • Bernadett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Munkára fogtuk a napotSzéchenyi 2020 pályázat TOP-3.2.1-15 keretén belül napelemes rendszer telepítésére adtunk be pályázatot.
Átadták a megújult Petőfi utcátHagyományos hordógurítással, lakossági összejövetellel tartottak utcaavatót december 8-án Csepregen, a kormányzati támogatással felújított Petőfi Sándor utcában. A ciklus kilencedik utcáját adták át.
Világháborús szobor felújítása SopronhorpácsonSopronhorpács Község Önkormányzata a Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság és a XX. Század Intézet támogatásával „Az első világháború történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása” című pályázati felhívásra benyújtott pályázata vissza nem térítendő támogatást nyert.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online