Térköves megállóhelyeket építenek a csepregi óvodához

2018. december 6. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Térköves megállóhelyeket építenek a csepregi óvodához

A képviselők összefogásával újul meg a Nádasdy utca óvoda előtti szakasza az év végére.

A Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI-t látogató szülők, hozzátartozók kérését meghallgatva a városvezetés, Szarka Anikó képviselő kezdeményezésére, alakít ki a városgazdálkodás munkatársainak segítségével, az épület előtt parkolásra alkalmas helyeket.
Ígéretet tettünk, a lakosságnak arra vonatkozóan, hogy rendezzük az épület előtti területet, s polgármester úr támogatta az ötletet, hogy térköves megállóhelyeket alakítsunk ki az intézmény bejárata előtt - nyilatkozta a képviselő asszony.
Szarka Anikó bizottsági elnök maga is kivette a részét a munkából, hiszen az apróbb földmunkákban, tereprendezésben segédkezett, míg Horváth Gábor képviselő földmunkagéppel segítette a munkafolyamatok előrehaladását.
Az óvoda előtti területen hozzávetőlegesen mintegy hatvanöt méteren épít ki Csepreg Város Önkormányzata térkő burkolatú megállóhelyet, az úttal párhuzamosan kialakítva a gyors utascserét és a rövidebb várakozásokat fogják biztosítani, s nem utolsó sorban itt is rendezett lesz a környezet - fogalmazott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere.
Szarka Anikó bizottsági elnök hangsúlyozta, a térkövezett parkoló mellett kerékpártámaszok kiépítését is tervezik a közeljövőben, hogy a szülők ne csak autóval, hanem biciklivel is kényelmesen megközelíthessék az óvodát.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. december 13. csütörtök • Luca
hirdetés
Olvasnivaló a témában
ELINDULT TORMÁSLIGET- IKLANBERÉNY- LÓCS ÉS HALOGY ÉS DARABOSHEGY TELEPÜLÉSEK VÍZMINŐSÉG JAVÍTÁSA PROGRAMTormásliget Község Önkormányzata, valamint négy további konzorciumi tag 170,73 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a „Tormásliget- Iklanberény- Lócs és Halogy és Daraboshegy települések vízminőség javítása projekt megvalósítására.
Télen is segítik a rászorulókat CsepregenNovember második felében megkezdődött annak a 189 m3 tűzifának a leszállítása, amelyet a Magyar Kormány jóvoltából a Belügyminisztérium által hirdetett pályázaton nyert el Csepreg Város Önkormányzata.
Megkezdődött a Malomkert megújításaOktóber 10-én startolt el a kivitelezés, s látványos földmunkákkal kezdődött meg a Csepreg zöld szívének megújítása.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online