Támogatásból kapott új eszközöket a sportegyesület

2017. október 11. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Támogatásból kapott új eszközöket a sportegyesület

Új vonalazó géppel, digitális eredményjelzővel és fűnyírótraktorral gyarapodott a Csepregi Sportegyesület.

Örömteli pillanatnak lehetett részese a Csepregi Sportegyesület elnöke Kocsis Imre Gábor, amikor a Malomkerti Sportlétesítményben, Vlasich Krisztián polgármester és Horváth Gábor sportért felelős bizottsági elnök átadta az egyesület részére a hatékonyabb és professzionálisabb munkavégzésre hivatott új eszközöket. A Magyar Labdarúgó Szövetség 70%-os társasági adós pályázata és támogatása biztosította a most megvalósult fejlesztéseket, mely során fűnyírótraktort, digitális eredményjelzőt és egy új pályavonalzó gépet is sikerült beszerezni, melyhez a társasági adót a város vezetésének közbenjárására Vas megyei cégek biztosították.
Horváth Gábor képviselő elmondta, hogy a McCulloch M200-107TC típusú fűnyírótraktor a több mint egy méteres vágószélességével és fűgyűjtő tartályával alkalmas az esztétikus és gyors feladatelvégzésre. Azt is hozzátette, hogy a társasági adó nyújtotta támogatások mellett 30 százalékos önkormányzati hozzájárulással valósult meg a közel 2 millió forintos eszköz beszerzés.
A mostani fejlesztéssel jelentősen megújult a Csepregi Sportegyesület eszközparkja, ezáltal a pálya előkészítése is gyorsabbá és hatékonyabbá vált. A kibővített eszközpark lehetőséget ad arra, hogy még jobb körülmények fogadják azokat, akik a sportlétesítménybe érkeznek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2017. október 22. vasárnap • Előd
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Több mint 400 millióból épül a csapadékvíz-elvezetés A sajtótájékoztatót dr. Németh Sándor polgármester nyitotta meg, ismertette az összetett projekt részleteit.
Egy nap, mely csak a családokról szóltCsepregen immáron második alkalommal rendezett Családi Napot a városban az önkormányzat karöltve a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel. Jókedv, színvonalas programok, málnaszörp, palacsinta, sör és kolbász is várta a családokat szeptember 2-án, szombaton 15 órakor.
Tető alatt a lakásfelújítási programCsepreg – A város önkormányzata - a számos megkezdett jelentős beruházás mellett - folytatja a tavaly megindított lakásfelújítási programját. Ennek köszönhetően még a tél előtt új tetőszerkezetet kap a Széchenyi tér 26/A épületrész.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online