Támogatásból kapott új eszközöket a sportegyesület

2017. október 11. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Támogatásból kapott új eszközöket a sportegyesület

Új vonalazó géppel, digitális eredményjelzővel és fűnyírótraktorral gyarapodott a Csepregi Sportegyesület.

Örömteli pillanatnak lehetett részese a Csepregi Sportegyesület elnöke Kocsis Imre Gábor, amikor a Malomkerti Sportlétesítményben, Vlasich Krisztián polgármester és Horváth Gábor sportért felelős bizottsági elnök átadta az egyesület részére a hatékonyabb és professzionálisabb munkavégzésre hivatott új eszközöket. A Magyar Labdarúgó Szövetség 70%-os társasági adós pályázata és támogatása biztosította a most megvalósult fejlesztéseket, mely során fűnyírótraktort, digitális eredményjelzőt és egy új pályavonalzó gépet is sikerült beszerezni, melyhez a társasági adót a város vezetésének közbenjárására Vas megyei cégek biztosították.
Horváth Gábor képviselő elmondta, hogy a McCulloch M200-107TC típusú fűnyírótraktor a több mint egy méteres vágószélességével és fűgyűjtő tartályával alkalmas az esztétikus és gyors feladatelvégzésre. Azt is hozzátette, hogy a társasági adó nyújtotta támogatások mellett 30 százalékos önkormányzati hozzájárulással valósult meg a közel 2 millió forintos eszköz beszerzés.
A mostani fejlesztéssel jelentősen megújult a Csepregi Sportegyesület eszközparkja, ezáltal a pálya előkészítése is gyorsabbá és hatékonyabbá vált. A kibővített eszközpark lehetőséget ad arra, hogy még jobb körülmények fogadják azokat, akik a sportlétesítménybe érkeznek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2017. december 12. kedd • Gabriella
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Teljesen megújul az Alkotmány és Zrínyi utca Nagyszabású fejlesztések, út- és járdafelújítások is zajlanak a város több pontján. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázati forrásából és állami, központi keretből, több mint 300 millió forintot fordítanak Csepreg csapadékvíz-elvezető árkainak és utcáinak fejlesztésére, rendbetételére.
Felvirágoztatták a várost Az utcák, terek rendezettségére mindig nagy hangsúlyt fektetnek Csepregen, s nemcsak az önkormányzat, hanem a helyi lakosság is.
Megújult a tormásligeti ravatalozó Egy mondás szerint nézd meg a temetőt, és megtudod, hogy milyen emberek lakják a falut – ezt a régi mondást választotta köszöntője bevezetőjének a ravatalozó ünnepélyes avatóján Mester Árpád polgármester.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online