Szépkorút köszöntöttek Meszlenben

2019. július 22. | Szerző: Balázs Anikó
Témakör: Önkormányzat | Település: Meszlen
Szépkorút köszöntöttek Meszlenben

A napokban a 90 éves Németh Józsefnét köszöntötte Őri Zoltán Meszlen község polgármestere.

Magdus néni 4. gyermekként 1929.június 18.-án látta meg a napvilágot a falu egyik kis parasztházában. Kisgyermekkorától kezdve Meszlen volt az otthona férjével, Németh Józseffel 1950-ben házasodtak össze és szerelmükből 2 leánygyermek született: Katalin és Ilonka. Magdus néni férjével együtt az akkori TSZ -ben dolgozott, illetve a családi háznál a szülőket gondozta. A 80-as években hivatalsegédként helyezkedett el, leveleket kézbesített és a falu Kultúrházában, valamint a Könyvtárában is tevékenykedett, 1991-ben innen ment nyugdíjba. Férje sajnos 1999 -ben hagyta magára, azóta lányával és unokájával él, jelenleg 2 unokával és 6 dédunokával büszkélkedhet. Születésnapján a rokonok, barátok és a polgármester is tisztelettét tette, Magyarország Kormánya nevében pedig emléklapot is kapott a Miniszterelnök Úrtól. Az egész falu és jómagam nevében is kívánunk neki még egészségben teli, hosszú szép életet! Isten éltesse Magdus néni!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. augusztus 25. vasárnap • Lajos
hirdetés
Olvasnivaló a témában
„Zöld Város kialakítása Bükön”A Répcementi Férfikar Presser Gábor és Adamis Anna Miénk itt a tér című dalával nyitotta a városháza melletti, gyönyörűen megújított terület átadását.
Életmentő defibrillátor áll szolgálatba CsepregenSikeres önkormányzati pályázat eredménye az új egészségügyi eszköz, mely nagyobb biztonságot nyújt a városi polgároknak és a labdarúgómérkőzésekre kilátogatóknak.
Új együttműködés – kínai delegációt fogadott Csepreg város polgármestereElfogadták a városvezető meghívását és a III. Csepregi Palacsinta Fesztiválon is részt vettek a kínai Nanning város képviseltében érkező népes delegáció tagjai.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online