RENDEZŐDNEK A CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁRKOK CSEPREG VÁROS UTCÁIN

2018. július 6.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg

A TOP-2.1.3-15-VS1-2016-00025 számú projekt célja, hogy a város csapadékvíz-elvezető árkok rendezésével illetve újak kialakításával csökkentse a település és a térség víz veszélyeztetettségét. A tervezett műszaki megoldások között számításokkal alátámasztottan szikkasztóárkok kialakítására is sor kerül.

A beruházás keretében Csepreg Alsóváros komplex csapadékvíz rendezése valósul meg a Csokonai, Alkotmány, Zrínyi, Bognár Ignác, Taksony utcák és Taksony köz csapadékvíz-elvezető rendszerének rekonstrukciójával. Az út- és járda felújítási program ezen ütembe magába foglalja az ároktisztítást, átereszek bontását és újak építését, árokburkolást és új árkok kialakítását. A projekt befejezését 2019. április 30-ára tervezi a kivitelező.

Mindezeket Csepreg Város Önkormányzata 100%-os pályázati finanszírozásból biztosítja, melynek teljes összege 153. 599. 177 Ft.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. február 20. szerda • Álmos
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Az egész várost megajándékozták a csepregi képviselőkMinden 70 év feletti csepregi polgárra gondoltak akkor, amikor azokat az ajándékcsomagokat állították össze, amelyeket házról házra járva, személyesen adtak át az ünnepek előtt.
Munkára fogtuk a napotSzéchenyi 2020 pályázat TOP-3.2.1-15 keretén belül napelemes rendszer telepítésére adtunk be pályázatot.
Átadták a megújult Petőfi utcátHagyományos hordógurítással, lakossági összejövetellel tartottak utcaavatót december 8-án Csepregen, a kormányzati támogatással felújított Petőfi Sándor utcában. A ciklus kilencedik utcáját adták át.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online