RENDEZŐDNEK A CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁRKOK CSEPREG VÁROS UTCÁIN

2018. július 6.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg

A TOP-2.1.3-15-VS1-2016-00025 számú projekt célja, hogy a város csapadékvíz-elvezető árkok rendezésével illetve újak kialakításával csökkentse a település és a térség víz veszélyeztetettségét. A tervezett műszaki megoldások között számításokkal alátámasztottan szikkasztóárkok kialakítására is sor kerül.

A beruházás keretében Csepreg Alsóváros komplex csapadékvíz rendezése valósul meg a Csokonai, Alkotmány, Zrínyi, Bognár Ignác, Taksony utcák és Taksony köz csapadékvíz-elvezető rendszerének rekonstrukciójával. Az út- és járda felújítási program ezen ütembe magába foglalja az ároktisztítást, átereszek bontását és újak építését, árokburkolást és új árkok kialakítását. A projekt befejezését 2019. április 30-ára tervezi a kivitelező.

Mindezeket Csepreg Város Önkormányzata 100%-os pályázati finanszírozásból biztosítja, melynek teljes összege 153. 599. 177 Ft.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. november 15. csütörtök • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Biztonságos haladás – elkészült a csepregi kerékpárútA Rákóczi utca teljes hosszában alakítottak ki a biciklis forgalom számára jól használható, biztonságos úthálózatot.
Fontos az idős emberek megbecsüléseHagyományos idősek napi rendezvényére várta Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testülete, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel és a nemrégiben alakult Szebb Holnapért Család és Karrierponttal karöltve minden kedves csepregi nyugdíjas polgárt szeptember 29-én, szombaton a művelődési ház színháztermébe.
Internetes közösségi pont nyílt CsepregenTablet, okostelefon és laptop várta az internet nyújtotta előnyökre kíváncsi időseket Csepregen, a Közösségi Szolgáltató Házban működő Digitális Jólét Program Pontban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online