Nosztalgia a Chernel-kastélyban

2017. október 16. | Szerző: Kissné
Témakör: Önkormányzat | Település: Tömörd
Nosztalgia a Chernel-kastélyban

Szeptember utolsó hétvégéjén váratlan lehetőséget kaptak községünk lakói és az érdeklődők. Önkormányzatunk képviselő-testülete betekintési lehetőséget biztosított a Chernel-kastély épületébe és parkjába. Településünk szeptember 14-én újból birtokba vette a korábbi bérlőktől a kastély épületét.

Sokan voltak kíváncsiak a régi kultúrház környékére: a bálok, a rendezvények, az első randevúk helyszínére, a mozi, az ifjúsági klub termére; a régi lakások beosztására. Megcsodálhattuk a park gyönyörű fáit, köztük a több mint 100 éves tulipánfát, a sűrű bokros részeket, és a park csodás szobrait. Mind az épület, mind környéke magán viseli az idő vasfogát, de számunkra így is szép, és reméljük, hamarosan olyan szépségben fog tündökölni, ahogy emlékeinkben él. Köszönjük, hogy több mint 30 év után nosztalgiázhattunk! Minden elismerés a képviselő-testület tagjainak a kalauzolásért!
Jó volt újra ott lenni és mesélni egymásnak!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bői fejlesztések: újul az iskola és az egészségházMár felállványozták a Bői Általános Iskola épületét, a munkálatok javában zajlanak a településen.
Hamarosan új járdán közlekedhetnek A Fehér és a Mátyás utcák sikeres beruházásait követően november elejével kezdte el a Dr. Szemes Zoltán utca felújítását Csepreg önkormányzata. Ígéretükhöz híven folytatódik a nagyszabású út- és járdafelújítási program.
Sírgondozás közben új padokon lehet pihenni a temetőbenÚjabb utcabútorokat helyzetek ki a csepregi temetőben. Az év mérlege: hét új pad és egy hulladékgyűjtő, és készülnek a parkolók tervei.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online