Nosztalgia a Chernel-kastélyban

2017. október 16. | Szerző: Kissné
Témakör: Önkormányzat | Település: Tömörd
Nosztalgia a Chernel-kastélyban

Szeptember utolsó hétvégéjén váratlan lehetőséget kaptak községünk lakói és az érdeklődők. Önkormányzatunk képviselő-testülete betekintési lehetőséget biztosított a Chernel-kastély épületébe és parkjába. Településünk szeptember 14-én újból birtokba vette a korábbi bérlőktől a kastély épületét.

Sokan voltak kíváncsiak a régi kultúrház környékére: a bálok, a rendezvények, az első randevúk helyszínére, a mozi, az ifjúsági klub termére; a régi lakások beosztására. Megcsodálhattuk a park gyönyörű fáit, köztük a több mint 100 éves tulipánfát, a sűrű bokros részeket, és a park csodás szobrait. Mind az épület, mind környéke magán viseli az idő vasfogát, de számunkra így is szép, és reméljük, hamarosan olyan szépségben fog tündökölni, ahogy emlékeinkben él. Köszönjük, hogy több mint 30 év után nosztalgiázhattunk! Minden elismerés a képviselő-testület tagjainak a kalauzolásért!
Jó volt újra ott lenni és mesélni egymásnak!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 22. vasárnap • Csilla, Noémi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közmeghallgatás – Nőnapi köszöntővelTöbb éves hagyomány már Sajtoskálon, hogy a képviselő -testület a közmeghallgatást március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tartja. Az idei évben is így történt.
Elkészültek a lakószobák az idősek otthonábanVlasich Krisztián polgármester célul tűzte ki, hogy a ciklusban teljesen felújítják az idősek otthona lakó- és fürdőszobáit. A Városgazdálkodás munkatársai mind a 14 lakáshoz tartozó fürdőszoba felújítását elvégezték a Területi Gondozási Központban.
Nőnap az idősek otthonábanCsepreg - Kedves hagyományt folytatott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, aki virággal és verssel lepte meg a Területi Gondozási Központ hölgy lakóit és dolgozóit nőnap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online