Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

2018. szeptember 27. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

Hagyománnyá vált Csepreg városában, hogy a családokra és a gyermekekre kiemelt figyelmet fordítva, Vlasich Krisztián polgármester meglátogatja az újszülötteket otthonukban, s a kedves szavak mellett ajándékcsomaggal, pelenkatortával köszönti a város a legfiatalabb polgárait.

Übelher Lujza Viktória június 1-én született, egészen pontosan negyed egykor, 3480 grammal és 51 centivel szülei, Hajnalka és Gyula nagy boldogságára. Az újszülött érkezést a nővérek, a hat éves Anna és a három esztendős Júlia is örömmel fogadta. Petrőczi Gréta Mimi június 7-én éjjel fél tízkor született. Az ifjú szülők, Andrea és Ferenc csodaszép gyermeke 2880 grammal és 48 centivel látta meg a napvilágot. A városvezető Vámos Dorkát is köszöntötte, aki június 24-én, 21 óra 25 perckor látta meg a napvilágot, 55 cm-el és 3680 grammal szülei, Brigitta és József, valamint a hároméves testvér, Ádám örömére. Dienes Dorka augusztus 3-án érkezett közénk 19 óra 25 perckor. A csöppség 3380 grammal és 52 centivel született az ifjú szülők, Enikő és Róbert nagy boldogságára. Isten hozta Őket!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. február 17. vasárnap • Donát
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Munkára fogtuk a napotSzéchenyi 2020 pályázat TOP-3.2.1-15 keretén belül napelemes rendszer telepítésére adtunk be pályázatot.
Átadták a megújult Petőfi utcátHagyományos hordógurítással, lakossági összejövetellel tartottak utcaavatót december 8-án Csepregen, a kormányzati támogatással felújított Petőfi Sándor utcában. A ciklus kilencedik utcáját adták át.
Világháborús szobor felújítása SopronhorpácsonSopronhorpács Község Önkormányzata a Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság és a XX. Század Intézet támogatásával „Az első világháború történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása” című pályázati felhívásra benyújtott pályázata vissza nem térítendő támogatást nyert.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online