Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

2018. szeptember 27. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

Hagyománnyá vált Csepreg városában, hogy a családokra és a gyermekekre kiemelt figyelmet fordítva, Vlasich Krisztián polgármester meglátogatja az újszülötteket otthonukban, s a kedves szavak mellett ajándékcsomaggal, pelenkatortával köszönti a város a legfiatalabb polgárait.

Übelher Lujza Viktória június 1-én született, egészen pontosan negyed egykor, 3480 grammal és 51 centivel szülei, Hajnalka és Gyula nagy boldogságára. Az újszülött érkezést a nővérek, a hat éves Anna és a három esztendős Júlia is örömmel fogadta. Petrőczi Gréta Mimi június 7-én éjjel fél tízkor született. Az ifjú szülők, Andrea és Ferenc csodaszép gyermeke 2880 grammal és 48 centivel látta meg a napvilágot. A városvezető Vámos Dorkát is köszöntötte, aki június 24-én, 21 óra 25 perckor látta meg a napvilágot, 55 cm-el és 3680 grammal szülei, Brigitta és József, valamint a hároméves testvér, Ádám örömére. Dienes Dorka augusztus 3-án érkezett közénk 19 óra 25 perckor. A csöppség 3380 grammal és 52 centivel született az ifjú szülők, Enikő és Róbert nagy boldogságára. Isten hozta Őket!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. december 16. vasárnap • Etelka
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Avatás és projektzárás Répcevisen (+ fotógaléria)A falu lakossága szombaton délután összegyűlt, hogy két fontos eseményen vegyen részt.
ELINDULT TORMÁSLIGET- IKLANBERÉNY- LÓCS ÉS HALOGY ÉS DARABOSHEGY TELEPÜLÉSEK VÍZMINŐSÉG JAVÍTÁSA PROGRAMTormásliget Község Önkormányzata, valamint négy további konzorciumi tag 170,73 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a „Tormásliget- Iklanberény- Lócs és Halogy és Daraboshegy települések vízminőség javítása projekt megvalósítására.
Térköves megállóhelyeket építenek a csepregi óvodáhozA képviselők összefogásával újul meg a Nádasdy utca óvoda előtti szakasza az év végére.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online