Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

2018. szeptember 27. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Négy újszülöttet köszöntött a polgármester

Hagyománnyá vált Csepreg városában, hogy a családokra és a gyermekekre kiemelt figyelmet fordítva, Vlasich Krisztián polgármester meglátogatja az újszülötteket otthonukban, s a kedves szavak mellett ajándékcsomaggal, pelenkatortával köszönti a város a legfiatalabb polgárait.

Übelher Lujza Viktória június 1-én született, egészen pontosan negyed egykor, 3480 grammal és 51 centivel szülei, Hajnalka és Gyula nagy boldogságára. Az újszülött érkezést a nővérek, a hat éves Anna és a három esztendős Júlia is örömmel fogadta. Petrőczi Gréta Mimi június 7-én éjjel fél tízkor született. Az ifjú szülők, Andrea és Ferenc csodaszép gyermeke 2880 grammal és 48 centivel látta meg a napvilágot. A városvezető Vámos Dorkát is köszöntötte, aki június 24-én, 21 óra 25 perckor látta meg a napvilágot, 55 cm-el és 3680 grammal szülei, Brigitta és József, valamint a hároméves testvér, Ádám örömére. Dienes Dorka augusztus 3-án érkezett közénk 19 óra 25 perckor. A csöppség 3380 grammal és 52 centivel született az ifjú szülők, Enikő és Róbert nagy boldogságára. Isten hozta Őket!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. május 26. vasárnap • Fülöp
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A csepregi önkormányzat által elnyert támogatási forrásból a Csokonai, az Alkotmány, a Zrínyi utca, a Bognár Ignác utca egy része, valamint a Taksony köz és Taksony utca csapadékvíz-elvezetési rendszerének rekonstrukcióját élvezheti a város lakossága.
Hulladék halmok Répceszentgyörgy határábanAz illegális módon lerakott hulladék szennyezi a környezetet és közegészségügyi veszélyeket is rejt magában.
Családbarát döntések és lehetőségek CsepregenÉlhető és fejlődőképes perspektívát kínál Csepreg városa, nem csak azok részére, akik helyben élnek, hanem azoknak is, akik oda költöznek.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online