MESZLENBEN ELKEZDŐDTEK A MUNKÁLATOK

2019. május 13.
Témakör: Önkormányzat | Település: Meszlen
MESZLENBEN ELKEZDŐDTEK A MUNKÁLATOK

A település rég várt álma valósul meg! Eddig csak hallottuk az újságban, médiában, közmeghallgatáson, hogy lesz szennyvízcsatorna a településen.

Sokat vártunk rá, sok volt az ígéret, de a munkálatok csak nem kezdődtek. Nagy öröm számunkra, hogy ebben a hónapban viszont elkezdődtek a munkálatok, hogy településünk teljes belterületi része szennyvíz csatornával legyen ellátva. Nagyon jó volt olvasni, hallani, hogy a kiemelt Európai Uniós pályázat keretében a 4 település: Vasszilvágy, Vát, Acsád és Meszlen sikeres és pozitív visszajelzést kapott, miszerint megvalósul a szennyvízelvezetés problémája. Az elnyert pályázat teljes költségét fedezi a kivitelezési munkáknak, így a lakosságot költség nem terheli. A csatornázásnak fontos hatása van a környezetre és az egészségre is, segít megvédeni az ívóvízkészletet a szennyeződéstől, és megkönnyíti az itt lakók mindennapi életét. A pályázat nagy lehetőség volt számunkra, hiszen a szennyvíz hálózat kialakítása nagyon nagy költségekkel jár. Rengeteg előkészítéssel, tervezéssel, földmunkával. Erre az Önkormányzatnak a költségvetéséből nem jutott volna. Polgármesterünk Őri Zoltán április 11.-ei lakossági fórumán tájékoztatott mindenkit a folyamatokról -most már csak egy kis türelmet kér az itt lakóktól, amíg a munkálatok befejeződnek! Mi pedig köszönjük áldozatos munkáját!
Balázs Anikó

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Családbarát döntések és lehetőségek CsepregenÉlhető és fejlődőképes perspektívát kínál Csepreg városa, nem csak azok részére, akik helyben élnek, hanem azoknak is, akik oda költöznek.
Átadták a megújult csepregi szennyvíztisztítót Évtizedes problémát helyeztek nyugvópontra közös erővel Csepregen.
Közmeghallgatással egybekötött nőnapi köszöntő SajtoskálonAhogy az már évek óta hagyomány Sajtoskálon, idén is a közmeghallgatással egyidejűleg tartották meg a nőnapi köszöntőt. A rendezvény Haller Imre polgármester köszöntőjével vette kezdetét, mely során köszöntötte a jelenlevőket, a képviselő-testület tagjait, a hivatal és az önkormányzat dolgozóit, valamint Csajbi Lívia aljegyző asszonyt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online