MESZLENBEN ELKEZDŐDTEK A MUNKÁLATOK

2019. május 13.
Témakör: Önkormányzat | Település: Meszlen
MESZLENBEN ELKEZDŐDTEK A MUNKÁLATOK

A település rég várt álma valósul meg! Eddig csak hallottuk az újságban, médiában, közmeghallgatáson, hogy lesz szennyvízcsatorna a településen.

Sokat vártunk rá, sok volt az ígéret, de a munkálatok csak nem kezdődtek. Nagy öröm számunkra, hogy ebben a hónapban viszont elkezdődtek a munkálatok, hogy településünk teljes belterületi része szennyvíz csatornával legyen ellátva. Nagyon jó volt olvasni, hallani, hogy a kiemelt Európai Uniós pályázat keretében a 4 település: Vasszilvágy, Vát, Acsád és Meszlen sikeres és pozitív visszajelzést kapott, miszerint megvalósul a szennyvízelvezetés problémája. Az elnyert pályázat teljes költségét fedezi a kivitelezési munkáknak, így a lakosságot költség nem terheli. A csatornázásnak fontos hatása van a környezetre és az egészségre is, segít megvédeni az ívóvízkészletet a szennyeződéstől, és megkönnyíti az itt lakók mindennapi életét. A pályázat nagy lehetőség volt számunkra, hiszen a szennyvíz hálózat kialakítása nagyon nagy költségekkel jár. Rengeteg előkészítéssel, tervezéssel, földmunkával. Erre az Önkormányzatnak a költségvetéséből nem jutott volna. Polgármesterünk Őri Zoltán április 11.-ei lakossági fórumán tájékoztatott mindenkit a folyamatokról -most már csak egy kis türelmet kér az itt lakóktól, amíg a munkálatok befejeződnek! Mi pedig köszönjük áldozatos munkáját!
Balázs Anikó

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Újabb eredményes útfelújítás CsepregenAz önkormányzat út-és járda felújítási programjának folytatásaként kapott új útburkolatot a Bognár Ignác utca, mintegy 235 méter hosszan.
Szépkorút köszöntöttek MeszlenbenA napokban a 90 éves Németh Józsefnét köszöntötte Őri Zoltán Meszlen község polgármestere.
Teljes felújítás - új aszfaltburkolat az Árpád utcábanA padkanyesést, és az árkok kipucolását követően június 11-én kezdődött meg az útpálya rekonstrukciója, mely során terra-mixes technológiával a régi burkolatot feldarálva, kötőanyaggal megerősítve építettek új útalapot.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online