Megújult a Hunyadi utca is

2018. október 15. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Megújult a Hunyadi utca is

Szeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.

Vlasich Krisztián polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, lépésről lépésre dolgoznak tovább, hiszen még az idén megújulhat a Petőfi utca útburkolata is. Most az önkormányzat anyagi szerepvállalása adott lehetőséget arra, hogy az utat felújítsák, hiszen a pályázati feltételek csak a nyomvonalas burkolathelyreállítást támogatták. Az átadóünnepségen a Zsuzsi Fitness csapta tartott látványos sportbemutatót, majd képviselő-testület megjelent tagjai vágták át a nemzeti szalagot, s gurítottak hordót az új út tiszteletére. Az utcabeliek is kitettek magukért, süteménnyel, üdítőkkel kínálták az ünnepi eseményen az egybegyűlteket. A Hunyadi utcában, a Deák utca és a Vasút utcák között, mintegy 260 méteren új aszfaltburkolattal látták el az útpályát, és szintbe emelték a víznyelőket is a kivitelező szakemberei. Így ezentúl itt is megújult úton közlekedhetnek az erre közlekedő csepregiek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Négyes siker a közösségépítő pályázatonA város dísztermében együttes sajtótájékoztatót tartottak Csepreg, Lócs, Tömörd és Tormásliget településesek polgármesterei, valamint a térség országgyűlési képviselője, hiszen újabb nyertes pályázatot tudhat maga mögött a konzorciumvezető, Csepreg Város Önkormányzata.
Sajtoskál község Önkormányzata a tavalyi évben adta be a helyi közutak fejlesztéséhez, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzéséről szóló pályázatot, melyet az idei évben sikeresen meg is nyert.
Tovább fejlesztik a Malomkerti SportlétesítménytMinőségi változást kíván elérni az utánpótlásnevelésben és a sportszerető fiatalok számára biztosított lehetőségek terén a városvezetés azon törekvése, mely két műfüves sportpálya megépítését is tartalmazza.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online