Megújult a Hunyadi utca is

2018. október 15. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Megújult a Hunyadi utca is

Szeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.

Vlasich Krisztián polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, lépésről lépésre dolgoznak tovább, hiszen még az idén megújulhat a Petőfi utca útburkolata is. Most az önkormányzat anyagi szerepvállalása adott lehetőséget arra, hogy az utat felújítsák, hiszen a pályázati feltételek csak a nyomvonalas burkolathelyreállítást támogatták. Az átadóünnepségen a Zsuzsi Fitness csapta tartott látványos sportbemutatót, majd képviselő-testület megjelent tagjai vágták át a nemzeti szalagot, s gurítottak hordót az új út tiszteletére. Az utcabeliek is kitettek magukért, süteménnyel, üdítőkkel kínálták az ünnepi eseményen az egybegyűlteket. A Hunyadi utcában, a Deák utca és a Vasút utcák között, mintegy 260 méteren új aszfaltburkolattal látták el az útpályát, és szintbe emelték a víznyelőket is a kivitelező szakemberei. Így ezentúl itt is megújult úton közlekedhetnek az erre közlekedő csepregiek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. november 17. szombat • Hortenzia, Gergő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Biztonságos haladás – elkészült a csepregi kerékpárútA Rákóczi utca teljes hosszában alakítottak ki a biciklis forgalom számára jól használható, biztonságos úthálózatot.
Fontos az idős emberek megbecsüléseHagyományos idősek napi rendezvényére várta Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testülete, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel és a nemrégiben alakult Szebb Holnapért Család és Karrierponttal karöltve minden kedves csepregi nyugdíjas polgárt szeptember 29-én, szombaton a művelődési ház színháztermébe.
Internetes közösségi pont nyílt CsepregenTablet, okostelefon és laptop várta az internet nyújtotta előnyökre kíváncsi időseket Csepregen, a Közösségi Szolgáltató Házban működő Digitális Jólét Program Pontban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online